Коли нарешті ремонтуватимуть Великогаївський міст, вирішать на черговому виконкомі

Коли нарешті ремонтуватимуть Великогаївський міст, вирішать на черговому виконкомі
  • Петиція тернополянина Миколи Наконечного про ремонт аварійного мосту на Великогаївському перехресті зібрала 323 підписи з 300 необхідних. Вчора, 11 січня, на неї відповів міський голова Сергій Надал.
  • Тернополянин нарікає, що невідремонтований міст уже впродовж двох років створює незручності для водіїв

Нагадаємо, петицію про необхідний ремонт аварійного мосту на Великогаївському перехресті 27 листопада 2018 року зареєстрував у Єдиній системі місцевих петицій Наконечний Микола Васильович.

"У зв'язку з підвищеною небезпекою проїзду через Великогаївське перехрестя та високим завантаженням дорожнього мосту, який в аварійному стані, в найкоротші терміни відремонтувати дану ділянку дороги. 

Вже на протязі двох років влада не проводять ніякі ремонтні роботи на аварійній ділянці шляхопроводу – по правій смузі руху від вул. Протасевича в напрямку вул. Гайова. Обмеження руху на даному шляхопроводі призводить до величезних заторів. Також простоюючи в заторі відбуваються шкідливі викиди з автомобільного транспорту, що впливає на мешканців які проживають в будинках на вул.Протасевича. 

Згідно з висновками спеціальної комісії мерії було визнано руйнування елементів цього шляхопроводу загрозливими для учасників дорожнього руху. У зв’язку з цим у вересні 2016 року з метою запобігання виникнення надзвичайної ситуації було прийняте рішення про перекриття руху на одній смузі та обмежено рух транспорту вагою понад 8 тонн. 

Голосуйте, бо влада вже як два роки забула про цю діляку дороги дорогу." - йшлося у петиції. 

Петиція зібрала 323 підписи

Відео дня

11 січня міська рада опублікувала відповідь на це звернення.

"Вашу петицію від 27 листопада 2018 року «Ремонт аварійного мосту на Великогаївському перехресті» розглянуто. Повідомляємо, що управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології підготовлено проект рішення виконавчого комітету міської ради «Про розгляд петиції». 
Інформуємо, що даний проект рішення після погодження буде подано для розгляду на чергове засідання виконавчого комітету Тернопільської міської ради", відповів міський голова Сергій Надал . 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up