Як ремонтують Гаївський міст та коли планують завершити роботи (ФОТО)

Як ремонтують Гаївський міст та коли планують завершити роботи (ФОТО)

Завдяки сприятливим погоднім умовах будівельні роботи на Гаївському шляхопроводі не припиняються, а виконуються у посиленому режимі. 

«Гаївський міст - об’єкт складний та масштабний, роботи тут ведуться безперервно, і у вихідні, і в святкові дні. Працівникам підрядної організації полегшує роботу те, що на період карантину немає прив’язки до графіку рухів поїздів, лише під час вантажних перевезень відбувається додаткове інформування робітників про рух залізничного транспортного засобу, - пояснив Сергій Надал. - Роботи виконуються згідно із графіком, і заплановано, що при сприятливих погодних умовах, будівництво мосту завершиться до 1 вересня».

Як додає головний інженер відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради Ярослав Копча, зі сторони вул. Довженка уже влаштовано вісім буронабивних паль та проведено бетонні роботи з влаштування ростверку, а наразі проводиться в'зка арматурного каркасу підпірної стінки шляхопроводу. Зі сторони вул. Гайової уже влаштовано чотири буронабивних палі, залишилося влаштувати ще чотири аналогічних палі, змонтувати ростверк та влаштувати опорну підпірну стінку шляхопроводу.

 

Відео дня

На час ремонту для водіїв облаштовано тимчасовий проїзд – від вул. Довженка до вул. Гайової. 

Нагадаємо, усі роботи з реконструкції шляхопроводу фінансуються виключно з бюджету Тернопільської громади, незважаючи на те, що через Гаївський міст проходять міжнародні транспортні коридори, які мають стратегічне значення.

Гаївський міст

 

 

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Микола

    Сьогодні вранці бачив картину -Фура на швидкості пре містом на східному Номери Київськи Трохи не задусів пішоходів біля обнови. Цікаво чи можна фурам гасати містом? І Куди дивиться дорожня поліція?
  • иии

    у нас будують грандіозний обєкт. почали будувати ще з восени, забивали сваї, і за два місяці з фундамента до другого поверху уже зробили. як не говори, а хозяїн міста - молодець. Більша частина грошей звісно з Європи.
    Надал - коли ти уже злізеш з корита?, дай тим хто буде дійсно любити місто, а не гроші!
    силка на будівництво:
    https://rus.ventasbalss.lv/zinas/obsestvo/38358-zavershilsya-pervyj-etap-stroitelstva

  • Ivanka

    Такого бездарного керівника як Надал, годі  і шукати. Коли цікаво наступні вибори мера, а то просто жах що твориться
  • Ненза

    Такого безкарного розкрадання бабла в період коронавірусу як це робить лисий ублюдок важко знайти ще

    Ненза reply Ненза

    Привіт син шлюхи з совка ти знов тут смердиш анонімна ненза:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up