Конфлікт на дорозі: на перехресті водій з битою навчав порушника правил

Конфлікт на дорозі: на перехресті водій з битою навчав порушника правил
  • На "Східному" на перехресті водії не поділили дорогу.
  • Чоловік на "вісімці" не пропустив водія на "Сітроєні". 

Відео у "Фейсбуці" виклав Святослав Журовський:

"Телескопічна біта в галицькій машині - лише для понтів", - підписав відео Святослав.

На відео видно, як водій "Сітоєна" вийняв биту і підійшов до авто водія, який створив аварійну ситуацію. Далі чоловік вийняв чужі ключі із "жигуля" і викинув їх. 

Відео дня

Дивіться відео:

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (23)
  • Oksana Lazuta

    З одного боку водія сітроена розумію,  але щоб аж біту, щоб ключі викидати... трохи нарване
  • Терен

    Як всі схвильовані тою палицею. Бачте, водій сітроена такий-сякий, неправові методи застосовує. І номери його давай, і ім*я його цікавить. Правда, то тільки тут, бо як палицю побачать, то і в штани наробити можуть, як то бидло у вісімці. А часом не тому так хвилюєтесь, що ж самі такі, як той бик? І на червоне проїхати, і підрізати, і підставити? А що, так навчені, так привикли. А тут, виявляється, за таке можна і по кумполу битою дістати. Страшно стає, правда? А їздити по-правилах не пробували, щоб страху не було? Просто думати, дивитись, інших поважати, щоб битою по тім*ячку не дістати? Не пробували? А тому так і живемо...

    Андрій reply Терен

    то ви напевно той водій із сітроена. Вам тільки биткою можна розбиратись!?

    Терен reply Терен

    Зрозуміло, дружно мінусуєте. Ну не хоче наша бидлота жити по-закону. Не хоче, не може, не вміє. То ж якого хера жалієтесь на державу, на владу і на того мужика з битою? Бидло є бидло, його тільки батогом можна тримати, а інакше воно не розуміє.

    David Starr reply Терен

    Ми так живемо, бо кожен баран, що має зброю, думає, що може її застосовувати, як аргумент своєї правоти. Тобто водій вісімки неправий у черговості проїзду, а цітроена - у хуліганстві і де важче правопорушення?

    Терен reply David Starr

    Так одне з другого випливає. Коли такий бардак на дорозі (і не тільки), а ті, хто за то відповідає, починаючи з продажу посвідчень водія і закінчуючи патрулюванням, на то все хер клали - бо головне, то бабки, А тому завжди знайдеться ось такий мужик з битою і не тільки. То може просто варто по-правилах їздити і жити?

    David Starr reply Терен

    Ні, не випливає, не потрібно узагальнювати і перекладати вину на когось. Є конкретна ситуація, де мужик з битою виявився не "крутим", а істеричкою.
  • Кобра

    Чому незбільшать номера і обличча водія сітроену, гопніка мають знати всі, в нього напевно не всі в дома раз невміє правовим методом вирішувати ситуації .Таких від суспільства треба ізолювати....
  • Анатолий Сарана

    Да надо было водителю  9 пиздов ему надавать.вообще чмо тупое.руками нихера не может только дрочить сразу за палку берется.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up