Ледь тримався на ногах: скільки показав Драгер у чоловіка, якого патрульні зупинили на Будного

Ледь тримався на ногах: скільки показав Драгер у чоловіка, якого патрульні зупинили на Будного

Серед білого дня у Тернополі інспектори виявили водія, який ледь тримався на ногах.

Вчора, близько 12-ї години, патрулюючи вулиці Степана Будного інспектори зупинили автомобіль Mercedes-Benz, водій якого порушив ПДР.

Про це повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Відео дня

Під час спілкування з водієм, патрульні виявили в останнього явні ознаки алкогольного сп'яніння, чоловік ледь тримався на ногах. Патрульні запропонували водієві пройти огляд на стан сп'яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою алкотесту Драгер, на що останній погодився.

Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 3.35 проміле алкоголю в крові водія, що суттєво перевищує допустиму законом норму.

Інспектори склали на громадянина протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Перетин подвійної суцільної лінії) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

Нагадаємо, 31 травня, на автодорозі М-19 "Доманове — Тереблече", інспектори зупинили автомобіль ВАЗ, водій якого порушив ПДР України. Поліцейські виявили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою алкотесту Драгер, на що останній погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував алкоголь в організмі водія в обсязі, який перевищив зону вимірювання приладу.

Читайте також Замість цифр на драгері — стрілки «в небо»: у Тернополі затримали п'яного водія без прав

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Sergiy Koroluk

    Пропоную одразу таких водіїв на призовну комісію а їхні транспортні засоби пересування вилучати на користь ЗСУ
  • Віталій Данильців

    Кожна цивілізована Країна живе зарахунок штрафів. Тому більше би порушників.місто повине надходжувати гроші за рахунок ,яких платять зарплату і проводять капітальний ремонт дворів.
  • Марія Трач

    Він вже у військоматі?
    Повістку отримав?
    Дайте відповідь людям яких чоловіків забрали з роботи тверезими дуже цікаво!
  • Halyna Hauk

    До войска,оцінить життя.

keyboard_arrow_up