Медики складали її по шматках. У тернопільській лікарні прооперували пасажирку поїзда, на яку упала верхня полиця

Медики складали її по шматках. У тернопільській лікарні прооперували пасажирку поїзда, на яку упала верхня полиця

Важкі травми під час подорожі отримала одна з пасажирок поїзда "Київ-Рахів" Надія Полякова. Жінці роздробило таз та інші кістки. Травмовану терміново доставили в тернопільську університетську лікарню, де прооперували.

 

Про інцидент, який трапився 22 грудня, написала у Facebook дочка постраждалої Світлана Полякова (орфографію зберігаємо - прим. ред):

"22.12.2018 р. в поїзді 357К Київ-Пас.- Рахів стався нещасний випадок з моєю мамою Поляковою Надією Василівною,1960 р.н., якій вночі, коли вона відпочивала впала друга полка в вагоні, з жінкою, яка теж відпочивала. Маму терміново доставили в Тернопільську обласну лікарню, зробили МРТ, та попередньо прооперували (роздріблені пах та таз на шматки). Скільки ще буде цих операцій поки що невідомо та як буде далі з її здоров’ям, але я зі своєю родиною дуже вдячна тому лікарю (прізвища поки що ми не знаємо), який склав її по шматкам.

23.12.2018 р. ми зателефонували зі скаргами в Страхову компанію "Арсенал" та в «Укрзалізниця». Моя мама прямувала ще з 17 людьми з м. Миргорода, Полтавської обл. в Карпати на відпочинок. Ці люди всі її знайомі, оскільки вони кожен рік їздять майже цим складом. Вони зі своєї сторони також зателефонували в «Укрзалізницю» та в Страхову компанію "Арсенал". Що буде далі з компенсацією нам невідомо. Страхова компанія "Арсенал" відповіли номер скарги присвоєно, телефонуйте в Київ в середу

Я, мій брат, сестра, тітка та всі рідні у відчаї, в голові до сих пір не вкладається як таке може трапитись. В мене багато запитань…. А якщо б це була дитина? Чому невідремонтовані вагони пускають в дію, на шлях перевозити дорослих та дітей і ще й на цьому заробляють ???? Коли останній раз відбувалася перевірка цього «старого зломка»??? Чи перевіряють безпосередньо сам начальник поїзда та провідник всі спальні полички в вагонах на придатність для відпочивання???
Люди перевіряйте заздалегідь поличку, перед тим як вкладатись спати у вагоні, краще декілька разiв, чи нічого там не бовтається, чи все гарно привінчено!!!! Хай всіх Бог береже!!! А також я бажаю скорішого виздоровлення своїй матусі!"

Нова інформація про потерпілу жінку:

Відео дня

Родина потерпілої звернулась в "Укрзалізницю". 

"У телефонному режимі вони взяли скаргу на замітку, присвоїли номер якийсь. І все!!!! Головне акт є, білет віддали. Не будуть коментувати, будемо судитись!!!, - пише Svetlana Polyakova у коментарях. 

У коментарі до посту Світлани Полякової директор департаменту організації внутрішніх та міжнародних пасажирських перевезень Укрзалізниці Олександр Красноштан написав: 

"Нам дуже прикро через те, за такий випадок мав місце. Після інциденту полиця буда комісійно перевірена - вона була і залишається у справному стані. Така подія могла статись через необережність пасажира, що перебував на полиці (такі випадки дуже рідко, але трапляються). Встановлено, що зі свого боку поїздна бригада діяла вірно, всі документи оформила правильно".

Журналісти "20 хвилин" відстежують цю проблему. Детальніше - згодом. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (27)
  • Комаринський

    Не можливо людині що зверху впасти на ту що знизу! Це абсурд, можна впасти на прохід тільки. Ясно що щось з полицею. Місця на потягах в жахливому стані. Ніхто ні за чим не слідкує. Вікна не закриваються навіть зимою. Все поламане, зате білети з кожним місяцем все дорожчі стають!
  • ihor babey

    Наймайте  адвоката який цим би зайнявся.
  • Гриньків Олександра

    Співчуваю жінці і її рідним. Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia ЗНЕВАЖАЄ людьми, їхньою безпекою. Неодноразова я особисто зверталась до провідників про ті чи інші негаразди у вагонах цього потягу, певні несправності, а про білизну в загалі можна не згадувати, відповідь завжди одна : "Добре, що такий (потяг) є...". Зручний лише час відправки і прибуття, ціна необгрунтовано висока, про комфорт і безпеку не можу навіть писати. Цей прикрий випадок є прямим доказом цього... Одужання жінці, а Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia слід робити висновки, а не наживатися за рахунок життя і здоров"я людей.

    Marcus Aurelius reply Гриньків Олександра

    Директор департаменту орг. перевезень вибрав погану стратегію по цій ситуації. Потрібно було визнати технічну несправність, і пообіцяти жирну компенсацію. Її сума для такого монстра як УЗ була б каплею в морі, а PR ефект був би значно кращим ніж в цьому випадку. Тут просто резонансна хвиля хейту по всій Україні.
  • Ulyana Fialka

    Але тарифи підносять, бо. збитково, а квитків ніколи немає
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up