Матір, 9-місячна донька якої загинула в ДТП під Теребовлею, виписали з лікарні

Матір, 9-місячна донька якої загинула в ДТП під Теребовлею, виписали з лікарні
  • Збитки відшкодовуватимуть зі страховки загиблого водія. Потерпілі можуть звернутись ще й з цивільним позовом до суду.
  • Обидва водія в момент зіткнення були тверезими, кажуть експерти.
  • Якщо після всіх експертиз винуватцем виявиться водій іномарки – справу закриють у зв’язку з його смертю.

Двох потерпілих, які залишились живими після ДТП під Теребовлею, вже виписали з лікарень.

Нагадаємо, три авто розбиті, водій іномарки загинув на місці, 9-місячна пасажирка  від отриманих травм померла того ж дня у лікарні. Такими були наслідки аварії, що трапилась 30 жовтня, близько 10.30 поблизу с. Плебанівка, що на Теребовлянщині.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Ford Connect у Тернополі на Automoto.ua.

Водій автомобіля Ford Connect виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у DAF.

Відео дня

Як вдалось нам дізнатись, загибла дівчинка народилась у січні 2017 р. Звали малечу Єлизавета-Марія. Дівчинка померла у реанімації близько 16:00 у день ДТП.

- Водій іномарки в момент скоєння ДТП був тверезим, як і водій вантажівки, - повідомив начальник відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту головного управління нацполіції в області Богдан Шуляр. – Вже є висновок експертів.

Відомі також вже причини смерті водія іномарки та 9-місячної дівчинки. В обох були серйозні травми, несумісні з життям.

Матір дівчинки, пані Наталя, перебувала у двох медзакладах і наразі продовжує лікування амбулаторно. Одразу після ДТП медики діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму і струс головного мозку. Такі ж травми отримала і друга потерпіла, яка вижила у смертельній ДТП. Тільки до списку травм у неї додались ще забій грудної клітки та переломи ребер. Ступінь тяжкості тілесних ушкоджень кожної з потерпілих має визначити експертиза, результатів якої поки що немає, повідомили слідчі.

Експерти також мають дати оцінку технічному стану транспортного засобу, який «вилетів» на зустрічну смугу.

- Повідомлення про підозру нікому не оголошено, - каже Богдан Шуляр. - Чекаємо висновків експертиз про стан авто і потерпілих. Доки не буде результатів експертиз – ми не можемо однозначно говорити, хто є винуватцем ДТП і якою була причина зіткнення.

Якщо експерти встановлять, що винуватцем ДТП був водій іномарки – кримінальне провадження закриють через смерть чоловіка.

Як вдалось нам дізнатись, матеріальні збитки, як і витрати на лікування, відшкодують страховики – іномарка була застрахована. В цивільному порядку потерпілі також можуть позиватись до суду за відшкодуванням.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up