Двоколісник на швидкості врізався в цистерну-молоковоз: загинув пасажир мототранспорту

Двоколісник на швидкості врізався в цистерну-молоковоз: загинув пасажир мототранспорту

Водій мототранспорту зараз у реанімації — у нього політравма

Аварія, в якій загинув пасажир та серйозно травмувався водій двоколісного, сталась 18 червня на Кременеччині, на трасі Кременець-Біла Церква.

Про ДТП редакцію повідомили читачі, невдовзі інформацію підтвердили у поліції.

Як розповіли нам читачі, молоковоз-цистерна, я таких на Кременеччині працює багато, бо збирають молоко в людей і відвозять на місцевий молокозавод, саме їхав по роботі. Повертав в напрямку с. Тетильківці.  

Відео дня

— За попередніми даними, позаду цистерни їхав мототранспорт, чи не помітив лівий поворот, чи водій молоковозу його не увімкнув, — ще з’ясовуватиме слідство, але в цей час мототранспорт пішов на обгін і зіткнувся з цистерною, — повідомив начальник відділу комунікації головного управління Нацполіції в області Сергій Крета.

За попередніми даними, водій двоколісного не обрав безпечної швидкості і внаслідок цього зіткнувся із лівою частиною ЗІЛа. Пасажир мототранспорту від отриманих травм загинув на місці, водія із політравмою доправили до лікарні, повідомили у поліції.

За даними поліції, і водій, і пасажир скутера місцеві. Пасажиру було 33 роки, водій 1976 року народження.

— Наразі вирішується питання про внесення відомостей про цю подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, — повідомив Сергій Крета.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Катя Панасюк

    😭😭😭😭😭вічна пам'ять хай спочивають з миром 😭😭😭
  • Ivan Dumanskiy

    Ті "хрущі" кожний день годуть! Завтра буде другий гудіти! (або ше сьогодні вечері)

keyboard_arrow_up