Мріяли одружитись, але життя забрала дорога. Закохані Роман та Вікторія загинули в аварії на Лановеччині

Мріяли одружитись, але життя забрала дорога. Закохані Роман та Вікторія загинули в аварії на Лановеччині
  • У жахливій аварії, яка сталась 23 червня на Лановеччині, загинули двоє молодих людей. Хлопцеві було 26. Дівчині - лише 20. 
  • Як розповідають друзі загиблих, Роман та Вікторія мріяли одружитись. У пам'яті усіх, хто їх знав, вони назавжди залишаться усміхненими та життєрадісними. 

- Уся футбольна спільнота району, друзі та знайомі висловлюють щирі співчуття рідним з приводу передчасної смерті Романа та Вікторії, - пише у соцмережах друг загиблого Романа Петро Тригук. - Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевну біль, від втрати рідної людини…Висловлюємо найщиріші співчуття з приводу тяжкої втрати для батьків – смерті сина та дочки.Царство Небесне та земля їм пухом. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи.

На фото, які друзі загиблих публікують в соцмережах, - обоє усміхнені та щасливі. Такими і запам'ятається пара для усіх, хто їх знав. 

- Я не знав особисто Віторію, а з Романом був добре знайомий, - каже Петро Тригук. - Не тільки я, а й і усі пам’ятають його завжди усміхненим, життєрадісним, любив жартувати, був легким у спілкуванні, ніколи не відмовляв нікому у допомозі. Це велика втрата і горе, у першу чергу для батьків, які будуть хоронити своїх дітей. І для усіх нас біда: друзів, колег, знайомих.

Відео дня

Шансів вижити не було (Фото 18+)

Як повідомили 23 червня ГУНП в Тернопільській області, на автодорозі Тернопіль-Ланівці, біля села Вишгородок не розминулися два автомобілі. 

-  За попередніми даними, водій автомобіля ВАЗ-2106 виїхав на смугу зустрічного руху. І як результат - врізався в вантажівку DAF, - йдеться в повідомленні. 

Великогабаритний транспорт просто підім'яв під себе легківку. Вижити у даній автопригоді, кажуть, не було шансів ні у водія, ні у пасажира.

"Шансів вижити не було ні у водія, ні у пасажира": фура розчавила легківку (ФОТО 18+)

Проте остаточну причину зіткнення ще не встановили. Правоохоронці розслідують справу. У коментарях люди, які знають ті місця, пишуть, що стан дороги - просто жахливий.

- Там дорога в жахливому стані місцями, може ями об'їжджав, і в дощ не впорався..., такою жахливою дорога  Тернопіль-Ланівці не була останні 15 років, - пише читач  Антон. 

Вікторія була студенткою 

20-річна дівчина Вікторія Мірза була родом із села Ванжулів, а її хлопець, Роман Довгаль - з Вишгородка. Він активно займався спортом, грав у футбол.

- Це втрата для футбольної спільноти Лановеччини, - каже голова районної федерації футболу Сергій Андрієшин. - Це велика біда для людей. Співчуваємо рідним загиблих. 

Світлина від Nataliia Lisova. 

 

 

 

 

 

Вікторія навчалась у Тернопільському педагогічному університеті на географічному факультеті. Друзі дівчини висловили співчуття на сторінці ВНЗ.

- Сьогодні пішла у вічність чудова студентка, щира подруга та прекрасна донька Вікторія Мірза. Весь географічний факультет сумує з приводу трагічної втрати цієї позитивної, усміхненої та милої дівчини, - написали на сторінці.

Світлина від Вікторії Мірзи.

- Це жах, смуток, просто дуже важко......Скільки було ідей, сподівань....Я співчуваю рідним і близьким, для мене як куратора групи це - велике горе.......Вікуська, ми Тебе ніколи не забудемо. Вічна Тобі пам'ять, спочивай з Богом, - пише Ігор Чеболда. 

Матчі розпочинатимуть хвилиною мовчання

Це фото Петро Тригук зробив лише два тижні тому. Хлопець каже, що Роман захоплювався футболом. Тому для всієї футбольної спільноти - його загибель непоправна втрата.

- Я бачив Рому два тижні тому, організовували дружній товариський турнір з міні-футболу у селі  Вишгородок, - каже Петро Тригук. - Зібралися усі друзі, бо  скучили за футболом після карантину. Зараз не віриться, що його вже немає з нами.

У знак пам'яті за загиблими футболісти Лановеччини розпочинатимуть усі недільні матчі з хвилини мовчання. 

Редакція "20 хвилин" висловлює співчуття рідним, близьким та усім хто знав Романа та Вікторію. Спочивайте з миром...

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (691)
  • Надія Танасюк

    Аминь
  • VITALYA F

    Забрала так забрала! Пенсійному фонду лекше! Про живих слід думати,а не про мертвих мусолити!! Є чєл - є проблеми, нема чєла - нема проблем. Коли помирає одна людина - це трагедія, а коли гинуть сотні - це вже статистика.
  • Іван Лакіш

    Вічна їм пам'ять.
  • Maria Liskunova

    Нехай з Богом спочивають,  Царство небесне. Амінь.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up