На 15 Квітня аварія за участю поліцейського авто (оновлено)

На 15 Квітня аварія за участю поліцейського авто (оновлено)

Про аварію біля старого "Сільпо" у редакцію повідомила читачка Неля. За словами очевидців, поліцейська машина зіткнулася з бусом.  

Від свідків вдалося дізнатися, що авто патрульної поліції їхало на виклик (у нього був включений сигнальний пристрій), а "Газель" повертала в двір будинку. На місце аварії приїхало дві швидких.

- Водій буса хотів заїхати в двір, у нього був включений поворотник. А патрульна їхала по вулиці 15 Квітня і водій поліції не встиг загальмувати, - розповідають очевидці ДТП.

Відео дня

За словами очевидців, постраждав водій поліцейського авто, його забрала швидка, до машини швидкої допомоги поліцейський йшов самостійно.

Як повідомила прес-служба патрульної поліції, внаслідок ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження. Поліцейського було госпіталізовано до медичного закладу через отримані тілесні ушкодження, а саме: струс головного мозку, забій голови та гематома правого ока. Водії обох транспортних засобів пройшли медичний огляд на стан сп’яніння, результати якого негативні. За попередньою інформацією водій автомобіля ГАЗ, перетинаючи подвійну суцільну лінію, не надав перевагу в русі службовому автомобілю Toyota Prius, який рухався в попутному напрямку з увімкненими світловими спецсигналами червоного і синього кольорів та здійснив зіткнення. Обставини ДТП встановлюватиме слідство.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (65)
  • Іра

    Наші люди скоро без поліції залишуться з таким відношенням ! Щоб не робили все їм не так, самі йдіть туди попрацюйте, на визови до наркоманів , алкоголіків і т д від яких не знаєш чого чекати, а потім ще й дякую ніхто не скаже !
  • Сергій

    А де порядок???????????????
  • Юрий Бондарук

    Що за вулиця "біля старого сільпо"? Я такої не знаю!

    777 reply Юрий Бондарук

    це там де поцріотам памятника вліпили, а збоку зразу побудувати якусб херрню
  • David Starr

    В "газеліста" забрати права хоча б на рік із перездачею. Нерозумію зневаги щодо копів: патрульних і так небагато лишилось, як і ті звільняться, то будете пищати, що бардак, але тоді, у разі чого,  даватимете собі раду самі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up