На Бандери, де часто збивають пішоходів, пропонують встановити лежачого поліцейського

На Бандери, де часто збивають пішоходів, пропонують встановити лежачого поліцейського

Зважаючи на аварії, які часто відбуваються на пішохідному переході на проспекті Степана Бандери (поблизу IT House), пропонують встановити штучну нерівність (піднесення) на проїзній частині, тобто лежачий поліцейський. 

Про це у єдиній системі місцевих петицій написав автор IT House:

- Варто зазначити, що на цій ділянці дороги є два пішохідних переходи неподалік один від одного. На одному із них встановлений світлофор, на інший -нерегульований, тому він небезпечний. Встановлення лежачого поліцейського - це один із способів запобігання ДТП, - йдеться у повідомленні.

Підтвердженням необхідності лежачого поліцейського є такі факти: 
1. 27.11 2018 р. - автомобіль збив 12-річного хлопчика на самому ж пішохідному переході, хлопчик потрапив у лікарню з переломами рук та ніг. 
2. 16.06.2018 р. - на проспекті Степана Бандери 27-річний водій Audi у стані алкогольного сп’яніння здійснив наїзд на огорожу. 
3. 05.12.2017 р. - мікроавтобус збив 21-річну дівчину, яка загинула внаслідок отриманих травм. 

Для того, щоб зменшити ризик таких ситуацій, щоб ми і наші діти відчували себе впевнено, переходячи дорогу на пішохідному переході, просимо усіх небайдужих підтримати петицію щодо встановлення штучної (дорожньої) нерівності. 

Авто петиції: IT House

Підтримати петицію можна тут!

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • РУХ!

    В нас ніхто їздити не вміє. Наші рагулі літають , як на літаках, 80 для малоліток по місту це звичне явище. Однозначно потрібно лежачого поліцейського. На дорогах хворих більше чим здорових, до них по іншому не дійде. А там ВУЗ і великий рух студентів.
  • Бульба

    Забрати цей перехід.Він не є необхідним. Кілька метрів далі є регульований перехід, навіть два, один біля одного.
  • Петро Білецький

    БУКВАЛЬНО
  • Тарас

    Брєд собачий, забрати перехід і поставити крапку у цьому питанні.
    Ще запропонуйте той перехід оточити автоматичними стовпчики висотою в два метри , і як тільки пішохід ставатиме на перехід вони автоматично вискакуватимуть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up