На Бережанській збили 17-річну дівчину. Ще одна ДТП на дамбі

На Бережанській збили 17-річну дівчину. Ще одна ДТП на дамбі
  • Стан потерпілої дівчинки лікарі оцінили як важкий. в неї - політравма. Її госпіталізували до обласної дитячої лікарні. 
  • Водій автомобіля КІА не надав перевагу в русі пішоходові та здійснив наїзд, кажуть у поліції.
  • Тим часом, на дамбі трапилась ще одна ДТП. Деталі та коментар поліції читайте згодом.
  • На Бережанській аварія – збили дівчину, - повідомляють тернополяни у місцевих вайбер-групах. – Не знаю, хто саме її збив. Дівчина жива, що з нею – невідомо.  

Близько 15-ї години на вулиці Бережанській трапилася автопригода, повідомили в управлінні патрульної поліції в області.

  • За попередньою інформацією, водій автомобіля КІА не надав перевагу в русі пішоходові та здійснив наїзд, - повідомила речниця управління патрульної поліції в області Катерина Метельська. - Дівчину при свідомості швидка забрала до лікарні. Деталі з’ясовує слідчий по ДТП.

Свідки аварії повідомляють, що на місці є маршрутка №19. Як з’ясувалось, водій громадського транспорту не причетний до ДТП. Дівчина, за попередніми даними, намагалась обійти маршрутку спереду і вже ступила на перехід. Поруч «вискочив» автомобіль КІА, під колеса якого потрапила пішохід. Чи її збили на самому переході, чи поруч з ним, поки що у поліції не коментують.

Відео дня

О 16.00 стало відомо, що стан 17-річної дівчинки медики оцінили як важкий. У неї - політравма. Дівчину госпіталізували до обласної дитячої лікарні. 

Про ще одну ДТП на дамбі повідомляють тернополяни. Там утворюється затор. Чи є потерпілі, невідомо. Деталі та коментар поліції читайте згодом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (44)
  • Igor Novak

    Якщо щвидкість не буде перевищувати 30-40 км в год. ,смертельного удару не буде,навіть водій встигне притормозити не слухняним пішоходам. А тимбільш,збивають,там де зебра,або зупинка.
  • Nataliya Zhyfyak

    На сьогоднішній день на жаль у кожного з нас нема поваги один до одного. Особливо в нас в Україні.Всі на понтах всі круті, особливо це стосується людей які мають машини. Для них не існує ні зебра ні знаки попереджувальні нічо. Вони врубують музику на повну катушку і вперед. В нас в NY перед зеброю на асфальті пишуть великими буквами STOP ,потім зебра, і якщо ти переходиш дорогу то водій зобов'язаний стати. І немає значення чи ти в навушниках чи без. В правилах дорожнього руху написано, що водій зобов'язаний стати. І  повірте люди тут не меньши заняті чим в Україні. Але на жаль тут є повага до дітей, пожилих людей і взагалі. А ще на кожному перехресті стоять на стовбах камери які фотографують машину, номер в якій годині, в який день ти нарушив правила, і зразу тобі штраф приходить. І як написано зверху в коментарях чому пішохід на пішоходному повинен бути правий,тому що це є написано в правилах.І пішоходам на зебрі не потрібно дивитися ні ліво, ні в право. Перш за все навчіться мати терпіння і витримку один до одного, а також повагу. І завжди коли бачити когось в біді подумайте, що на цьому місці могли бути ви. Вибачте якщо щось написала не так.

    Ljydmila Sushko reply Nataliya Zhyfyak

    Nataliya Zhyfyak я була свідком як у Тернополі дівчина натягнувши наушники на вуха переходила дорогу по зебрі але в той час для неї світило червоне світло світлофора, наголошую "для неї", на щастя водій зміг нажати на гальма і відчинивши вікно щось їй прокричав, але вона цього не почула і навіть не оглянулась, мені здалось що вона взагалі не звернула увагу на те як перейходить дорогу.
    Я була не менш обурена за водія
    Зате наушники були великі і помпезні, ось так і живемо, уважними мають бути усі..........
  • Марія Грушецька

    Чому пішохід завжди правий? Є такі особи, які втикають навушники і не дивляться по сторонам. Як бачать зебру то хай весь світ зачекає бо воно переходить. Пішохід завжди не має часу, а водій ніколи і нікуди не поспішає. Кожен пішохід має розуміти, що через років 5-10 водія випустять, а йому труни ніхто вже не відкриє.
  • Виталий Погонський

    Пішоходи сьогодні ідуть на перехід як той танк в болото,не в ліво не гляне ані вправо,що з такими робити,для пішогхода є вже новий закон який говорить що пішохід по своїй неуважності на переході пішогідного вже не прав,і буде нести кримінально адміністративну відповідальність перед водієм і його майном відшкодуванням майна,якщо пішохід небув обережний і неуважний при переході зебри!!!

    Наталія Ціщик Котис reply Виталий Погонський

    Виталий Погонський вона нормально йшла бачила маршрутку і вагалась чи зупититься він чи ні, він зупинився і вона пішла, а кіа не зупинилась...

    Nadja Doliscna reply Виталий Погонський

    Надія Карван ще не чула щоб в Тернополі на Крушельницький був Колізей

    Виталий Погонський reply Виталий Погонський

    Надія Карван і таке є!

    Надія Карван reply Виталий Погонський

    Виталий Погонський В Польщі водії,побачивши пішохода,зупиняють задовго до зебри.А в нас не зупиниться навіть якщо вже йдеш по переході .Не зважають Ніна старих,ні на малих.Колись в мене на очах дитину мало не збили  на вул.Крушельницькій,що біля " Колізею"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up