На драгері стрілки «в небо»: на Тернопільщині виявили дуже п'яних водіїв

На драгері стрілки «в небо»: на Тернопільщині виявили дуже п'яних водіїв

18 червня патрульні виявили двох водіїв, які встановили антирекорд за кількістю вжитого алкоголю.

Про це повідомили в патрульній поліції Тернопільської області.

Першого водія автомобіля Volkswagen інспектори зупинили за порушення ПДР на автодорозі М-30 Стрий — Ізварине. Спілкуючись з водієм, охоронці порядку виявили в нього явні ознаки алкогольного сп'яніння.

Другого кермувальника автомобіля Daewoo, патрульні виявили, отримавши повідомлення на спецлінію 102. Заявник розповів, що вищевказаний водій, ймовірно, перебуває в стані сп'яніння, адже рухається вулицями міста та зухвало порушує ПДР.

Відео дня

Інспектори оперативно розшукали та зупинили кермувальника. Під час спілкування з ним поліцейські виявили в нього явні ознаки алкогольного сп'яніння.

В обох випадках патрульні запропонували водіям пройти огляд на визначення стану алкогольного сп'яніння за допомогою алкотесту Драгер, на що кермувальники погодилися. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував показники, що перевищували вимірювальний діапазон приладу.

На нетверезих водіїв інспектори склали відповідні адміністративні матеріали та відсторонили їх від керування транспортними засобами.

Довідка
Діапазон вимірювання драгера: — масова концентрація алкоголю у видихуваному повітрі – від 0 до 3 мг/л; — масова концентрація алкоголю в крові — від 0 до 6 ‰. Дискретність результатів 0,01 ‰. Варто зауважити,  що ступінь сп’яніння в більш як 3 проміле вважається  алкогольним отруєнням, настає критичний стан.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, що у Тернополі уже затримували п'яних водії, коли драгер зашкалювало.

 

Читайте також:

Замість цифр на драгері — стрілки «в небо»: у Тернополі затримали п'яного водія без прав

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Айра Мідя

    Машини конфіскували на ЗСУ ?
  • Nadiia Vovk Vovk

    Чому попідкручували???Певно в пагонах але й так не напишуть

keyboard_arrow_up