На Гаївському мості ДТП: очевидці кажуть, один із водіїв напідпитку. Є потерпілі (оновлено)

На Гаївському мості ДТП: очевидці кажуть, один із водіїв напідпитку. Є потерпілі (оновлено)
Фото: Тернопільські плітки Олег Жінчишин

Про ДТП на аварійному Гаївському мості у соцмережі Facebook 6 серпня близько 20.00 повідомив Олег Жінчишин. В поліції  повідомили, що у аварії є потерпілі, а у крові одного із водіїв було 2,01 проміле алкоголю.

 

На опублікованих фото видно два вщент побиті авто, які, ймовірно, зіткнулися лоб в лоб. Одне із них - Volkswagen Т4.

Користувачі соцмережі не розуміють, як на мості з обмеженим рухом та із великою кількістю знаків, обмежувачем висоти можна було так зіткнутися. Очевидці кажуть, що водій Т4-го у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Відео дня

Вранці 7 серпня в управлінні патрульної поліції повідомили, що повідомлення про аварію отримали близько 20.00.

-  Попередньо встановили, що 58-річний водій автомобіля Volkswagen Transporter не дотримався безпечної швидкості руху, не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, внаслідок чого виїхав на зустрічну смугу для руху, де він і здійснив зіткнення з автомобілем Renault Kangoo, - повідомляють патрульні. - Окрім того, у водія Volkswagen були явні ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти освідування він погодився і результат - 2,01 проміле алкоголю в крові, що у 10 разів перевищує допустиму норму.

На водія склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування в нетверезому стані). В результаті аварії постраждало три людини, яких госпіталізували до лікувального закладу для надання кваліфікованої медичної допомоги.

Патрульні забезпечили безпеку дорожнього руху, огородили місце події та викликали слідчо-оперативну групу, яка надалі встановлюватиме усі обставини справи.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (20)
  • Olga Polivchak

    Скілько часу той міст буде у такому стані ви хочети у європу у європі так немає
  • Іванна Матіяш

    Хочу "подякувати" жильцям з Довженка 20 за те, що уявили себе власниками доріг і заблокували виїзд автомобілям( які через аварію на мості вимушені були шукати інші шляхи).

    гср reply Іванна Матіяш

    взагалі то якщо гаївський міст був через аварію заблокований, то проїзд коло довженка 20 мала би нова поліція забезпечити, бо новоспечені тернополяни часом забувають що вони не хуторі вже живуть...

    Іван Юркевич reply Іванна Матіяш

    Тим довбойобам все щось мішає....

    Андрій reply Іванна Матіяш

    так так, теж висловлюю "подяку" блядь щирим українцям
  • Галина Кійовчик

    Уявляєте якій був бухий що мотор на землі а він дальше заводив машинину. А в другій машині була жінка декілька метрів він її протягнув

    Галина Кійовчик reply Галина Кійовчик

    Може в когось грає фантазія

    Галина Кійовчик reply Галина Кійовчик

    Orestovych Apu  мені відео мені не потрібне я бачила на свої очі

    Orestovych Apu reply Галина Кійовчик

    Галина Кійовчик відео передивись. А не бачила, фантазія грає.

    Олег reply Галина Кійовчик

    Ви були свідком?
  • Vitalik Tanchyk

    А може дебіли ті що бухі їздять і приносять біду іншим?

    Lesya Khorostkivska reply Vitalik Tanchyk

    Petro Kuziv нєє, головне нехай міст відремонтують, а п яні за кермом, то таке... логіка..

    Petro Kuziv reply Vitalik Tanchyk

    Vitalik Tanchyk хочеш сказати коли перестануть їздити на підпитку то відремонтують міст???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачать з різних мікрорайонів міста. «20 хвилин» дізнаються подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up