На Херсонщині в ДТП потрапив очільник «Оріону» Ярослав Карпик. Водій іншого авто загинув

На Херсонщині в ДТП потрапив очільник «Оріону» Ярослав Карпик. Водій іншого авто загинув
  • Двоє тернополян травмовані. Потерпілого водія «Шевроле» вирізали з машини.
  • В цій аварії загинув мешканець Херсонщини. Серйозно травмовані ще троє, які зараз у реанімаціях різних лікарень.
  • Травмовані пасажирки «Мазди» їхали на море, замовивши поїздку через «Бла-бла-кар».

 

Ярослав Карпик, голова правління ПАТ "Тернопільський завод "Оріон", потрапив у ДТП на Херсонщині.

Аварія трапилась на 14-му км траси Олешків-Гола Пристань-Скадовськ 28 червня близько 7.20 ранку.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ГАЗ у Тернополі на Automoto.ua.

Про це повідомили «20 хвилин» читачі, які просили не вказувати їхніх прізвищ.

Відео дня
  • Там точно є загиблі, - розповіли читачі. – У п. Ярослава травми ніг. Удар був таким, що його вирізали з машини. Авто сильно побите.

За підтвердженням чи спростуванням інформації ми звернулись до відділу комунікації головного управління нацполіції у Херсонській області.

  • Справді, о 7.20 28 червня автомобіль з тернополянами потрапив в ДТП на Херсонщині, - підтвердили у відділі комунікації головного управління нацполіції у Херсонській області. – Чоловік з пасажирами повертались із с. Залізний Порт.

Зі слів тернополянина, водія «Шевроле», він виїхав на обгін маршрутного автобуса. Там не заборонено це робити. Коли практично обігнав автобус і збирався повернутись на свою полосу, в цей момент на зустрічній рухалась вантажівка ГАЗ. З-за неї на обгін виходить автомобіль «Мазда-3». За мить «Шевроле», де їхали тернополяни, і «Мазда» зіткнулись «лоб у лоб», кажуть у прес-службі Херсонської поліції.

  • В результаті ДТП загинув водій «Мазди», 26-річний мешканець Херсону, -  повідомили у відділі комунікації головного управління нацполіції у Херсонській області. – 23-річна і 22-річна пасажирки з політравмами доправлені до реанімаційного відділення Голопристанської райлікарні. Ще один потерпілий, 24-річний мешканець Херсону, з діагнозом політравма, закрита черепно-мозкова травма і струс головного мозку, госпіталізований до Херсонської лікарні.

61-річний водій «Шевроле» отримав забій грудної клітки та травми лівого колінного суглобу. Його доправили до лікарні, де надали меддопомогу. Чоловіка не госпіталізовували. Ще один тернополянин, який був в авто, отримав струс головного мозку.

  • За попередніми даними, водій «Мазди» був винуватцем ДТП, адже не впевнився в безпечності маневру «обгін», - повідомили у відділі комунікації головного управління нацполіції у Херсонській області. – Порушене кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.  

Як стало відомо за матеріалом херсонського сайту 05542.com.ua, пасажирки «Мазди», двоє з яких опинились в реанімації, були випадковими попутниками і їхали на море, домовившись з водієм через сайт «Бла-бла-кар». Удар двох машин був настільки сильним, що власника «Шевроле» затисло в дверцятах автомобіля. І його довелось звідти вирізати за допомогою спеціальних пристроїв.

  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Смирнова Елена

    Ирина, ваша информацию, якобы которую  вы получили - является дезинфорамцией!!  Не вводите людей в заблуждение. Вам наверное сам Карпик много заплатил за эту лже статью. Как вам вообще могли дать какую либо информацию в Херсоне, если ещё выведется следствие? По словам многих очевидцев это Шевроле выехал на встречную и совершил лобовое столкновение с Маздой, есть очевидцы, которые были на месте ДТП и утверждают, что Шевроле выехал на встречную обгонять маршрутку, но не успел завершить свой  обгон, и совершил лобовое столкновение с Маздой. Парень 26 летний Херсонец, который был за рулем Мазды,  к огромному сожалению погиб на месте ДТП. Осталась жена с маленькой двухлетней дочерью без любимого мужа и отца. А ваш "многоуважаемый" Карпик Ярослав, отказался даже от сдачи анализов на алко-тест. Вот и задайтесь вопросом, почему человек, который уверен в своей правоте отказывается от сдачи анализов. А то, что вы пишите , что пассажиры Шевроле утверждают обратное, то подумайте логически, естественно они будут выгораживать своего саратника и товарища, а возможно и босса. Дай Бог чтобы правда восторжествовала. И не порочьте пожалуйста память и честь невиновного парня.
  • Kostay Koval

    Уважаемые 20 хвилин, вы правильно озаглавте статью, а именно: " Очільник «Оріону» Ярослав Карпик скоїв ДТП. В результаті чого водій ншого авто загинув

    Piter Savka reply Kostay Koval

    Молодець, правильно мислиш
  • Людмила Войцеховская

    Шановні  інформатори про ДТП на Херсонщині, .якщо ви щось коментуєте то перевіряйте факти.Не слід звинувачувати молодого хлопця без доказуючої бази. Є свідки які говорятьі підтверджіють,що ця молода людина не винна в тому ,що сталося,він на дорозі завжди був обережним,і мріяв про щасливе життя з дружиною і 2-х річною донечкою ,але більше вона не зможе бути разом із своїм татом. Давайте будемо справедливими. Дорога помилок не пробачає!
  • Андрій Созанський

    і до чого бла-бла-кар?

    Ірина Белякова reply Андрій Созанський

    "...пасажирки «Мазди», двоє з яких опинились в реанімації, були випадковими попутниками і їхали на море, домовившись з водієм через сайт «Бла-бла-кар»..."

    Людмила Войцеховская reply Ірина Белякова

    Ірино ! З професійної  точки зору не слід журналісту бути              некоректоною.  Якщо даєте інформацію перевіряйте. На місці цієї молодої людини може бути кожен і якщо він не може розповісти про події які відбулися, то не слід вішати на нього чужі гріхи

    Ірина Белякова reply Людмила Войцеховская

    (ст. 302 Цивільного кодексу) фізична особа не несе відповідальності за поширення інформації, отриманої з офіційних джерел  (інформація органів державної влади, органів місцевого самоврядування, звіти, стенограми тощо) в разі її спростування. При цьому, кодекс встановлює обов’язок робити посилання на таке джерело (є посилання на джерело)

    Спеціальні підстави звільнення від відповідальності журналістів також передбачено у Законах України «Про телебачення і радіомовлення» та «Про друковані засоби масової інформації». Так журналісти аудіовізуальних ЗМІ можуть бути звільнені від відповідальності у випадках, коли:

    інформація є дослівним цитуванням заяв і виступів (усних і друкованих) посадових осіб  органів  влади,  народних  депутатів  України, кандидатів на виборах;



    ·      інформація розповсюджувалася  без  попереднього запису  та  містилася  у  виступах  осіб,  які  не  є працівниками телерадіоорганізації;



    ·       якщо вона є дослівним відтворенням  матеріалів,  поширених іншим  засобом масової інформації або інформаційним агентством,  з посиланням на нього.



    Аналогічні підстави з незначними особливостями поширюються на представників преси:



    ·         відомості одержано від інформаційних агентств  або  від засновника (співзасновників);



    ·         інформація міститься у відповіді на запит на інформацію або у відповіді на звернення;



    ·    інформація є  дослівним  відтворенням  публічних  виступів або повідомлень  суб’єктів  владних повноважень, фізичних та юридичних осіб;



    ·       інформація є дослівним  відтворенням  матеріалів,  опублікованих іншим друкованим засобом масової інформації з посиланням на нього;

    Ірина Белякова reply Ірина Белякова

    Інформацію надали у відділі комунікації головного управління в Херсонській області. (є диктофонний запис). Тому претензії не до журналістів
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up