Біля Петриківського перехрестя ДТП: розбиті 4 авто, є потерпілі

Біля Петриківського перехрестя ДТП: розбиті 4 авто, є потерпілі
  • Про ДТП редакцію повідомив читач. На місці працює поліція. Як вдалось нам з’ясувати, травмований водій ВАЗ – його забрали до лікарні ще до приїзду поліцейських.
  • Читачі повідомляють, що простояли у заторі понад годину. Якщо є можливість, об’їжджайте кільце на виїзді з ринку на Об’їзну-Будного.

На кільці поблизу Петриківського перехрестя ДТП. Пошкоджено щонайменше три автівки. Про аварію редакцію повідомив читач Андрій.

— Тут шалені затори, — телефоном розповів читач. — Я простояв у «корку» понад годину. На місці працює поліція, копи регулюють рух транспорту, що фактично зупинився. Пріоритетно пускають об’їзну. З Шептицького випускають по пару авто.

Відео дня

В управлінні патрульної поліції підтвердили інформацію та повідомили, що в цій ДТП є потерпілий.

— Зараз на місці працює слідчий і патрульні, аварія з потерпілим, — повідомила речниця управління патрульної поліції в області Катерина Метельська. — За попередньою інформацією, зі слів очевидців, винуватцем ДТП став водій автомобіля ВАЗ, який на великій швидкості виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого його авто зіткнулось ще з трьома автомобілями.

Пошкоджено загалом 4 авто, кажуть патрульні. Постраждалого водія ВАЗ ще до приїзду поліції забрали до лікарні. На місці працює слідчий і патрульні.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Sveta Mazurchak

    Там опасна дорога дуже
  • Lika Nika

    Добре, що пішоходи ні при чому. Знов би обзивали оленями і винуватили
  • Таля Масловська

    І коли ті ''Шума-Хери'' заспокояться??!

    Антон Одобецький reply Таля Масловська

    Таля Масловська а не боїтеся, що за таке порівняння вас можуть притягти до суду за образу? У Німеччині у вас вже би були проблеми.

    Таля Масловська reply Таля Масловська

    Антон Одобецький Що. Звернули увагу на ''гонщиків'' на наших дорогах..щодня смерті від ДТП..а це слово давно стало ходовим- шумахера для порушників на дорогах, які мчать на трасі,як Шумахера на змаганнях...

    Антон Одобецький reply Таля Масловська

    Таля Масловська майте повагу до славетного гонщика! Навіщо його іменем називати порушників?

keyboard_arrow_up