На Київській під колесами авто загинула жінка, яка переходила дорогу

На Київській під колесами авто загинула жінка, яка переходила дорогу
  • Кермувальник стверджує, що не помітив пішохода.
  • В поліції закликають пішоходів, стати більш помітними на дорозі вночі та бути уважними на дорозі!

19 жовтня у Тернополі близько 19:40 в обласному центрі водій автомобіля Mazda на вулиці Київській збив пішохода. Потерпіла переходила проїжджу частину дороги. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Жінка, 1970 року народження, від отриманих травм померла на місці події. У водія взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Кермувальник стверджує, що не помітив пішохода. Даний факт слідчі внесли в ЄРДР згідно з частиною 2 статті 286 ККУ.

Відео дня

— Поліцейські звертаються до усіх учасників дорожнього руху бути уважними та обережними,— йдеться у повідомленні. — У темну пору доби, не важливо чи на проїжджій частині дороги ви чи на тротуарі, одягати на одяг та сумки світловідбиваючі елементи. Станьте видимими у темну пору доби і це може врятувати вам здоров'я та життя!

Довідка

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в с. Почапинці Тернопільського району рятувальники визволяли з розтрощеної машини чотирьох постраждалих.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Olga Lepko

    Ще дуже цікаві пішоходи ,стали на нерегульований пішохідний перехід і навіть не мають бажання перевірити чи їде машина ,сліпо валять,бо ж на пішохідному переході.
  • Читач27

    Жінка була в яскравій куртці рожевого коліру, пішохідний освітлюється, до завершення дороги жінка не дойшла метр, давайте небудемо вигороджувати водіїм які недотримуються швидкісного режиму, і не слідкують за знаками!!!

    David Starr reply Читач27

    Може й так, експертиза покаже.
  • Марія Ушарук

    Добре хоч епіцентр  висвічує.
  • Микола Завірохін

    вартість життя - 45 грн.  купіть собі і дітям.

keyboard_arrow_up