На Лесі Українки Opel врізався в ескаватор. Водія вивели у наручниках(оновлюється)

На Лесі Українки Opel врізався в ескаватор.  Водія вивели у наручниках(оновлюється)
  • Аварія на вул Лесі Українки біля "Рандеву" сталась 31 серпня близько 16.00.
  • Очевидці кажуть, що в легківці спрацювала подужка безпеки, а водія одразу вивели у наручниках .

Про те, що на "Східному" біля ресторану "Рандеву" автомобіль марки Opel врізався в трактор із ковшем редакцію повідомила тернополянка Олеся Чванкіна. Вона опублікувала відео із місця події. 

- Зелена машина в'їхала прямо у ковш трактора, - каже пані Олеся. - В машині спрацювала подушка безпеки. Здається автомобіль виїхав на зустрічну смугу. Він на іноземних номерах. Більше нічого не знаю. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

На місце події одразу прибули патрульні. Вони вивели чоловіка із зеленої автівки у наручниках. 

Ще одне відео з місця аварії редакції надіслав Олександр Вендин.

- Водій ледь нев'їхав у мою машину, якби не трактор, який був перді мною, то Opel вдарив би мене.  Водій єврономерів п'яний, ледь стоїть на ногах, - пише Олександр Вендин. - Це трапилось близько 15-ї години. Будьте обережні на дорозі.

Зараз очікуємо коментар від прес-служби патрульної поліції в Тернопільській області. Очевидці кажуть, що в аварії ніхто не постраждав. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Ось вам і євробляхи ,а яккщо б він людину збив ,а потім втік хто його потім знайшов . Все ж таки дурницю роблять ,щотим євробляхам продовжать пільговий режим .

    V reply Анонім

    Дурню ти безмозглий, неграмотне чучело, писати навчися, олень безрогий! А пільговий режим буде продовжуватися доти, поки не буде доступне розмитнення.

    Анонім reply V

    "Вы стоите на самой низкой ступени развития"

    Анонім reply V

  • David Starr

    Ндаа, екскаватор вже не той, щоб так ковш тріснув.

    Анонім reply David Starr

    китай що хотіти .Шкода ,що там КАМАЗУ не було.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up