На Лесі Українки під колесами іномарки загинув трирічний хлопчик (оновлено)

На Лесі Українки під колесами іномарки загинув трирічний хлопчик (оновлено)

Аварія трапилась близько 19.15 на "Східному" масиві. 

Дитина померла у кареті "швидкої". 

 

Трирічний хлопчик раптово вибіг на дорогу, де його збила іномарка. Дитина померла. Про це редакцію повідомила читачка Галина. 

Дитина потрапила під колеса авто ніби саме в той час, як мама шукала її на бульварі Данила Галицького, повідомила читачка.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ЗИМ у Тернополі на Automoto.ua.

Про смерть 3-річної дитини в ДТП на власній сторінці у "Фейсбук" вже повідомив начальник головного управління нацполіції в області Олександр Богомол. 

Відео дня

В управлінні патрульної поліції підтвердили, що близько 19.15 20 червня на вул. Лесі Українки водій "Шкоди" збив трирічного хлопчика. 

- Дитина від отриманих травм померла у кареті "швидкої допомоги", - повідомила прес-секретар управління патрульної поліції м. Тернополя Оксана Смільська. 

Як розповіли свідки трагедії, дитина раптово вибігла на дорогу. Матері поруч не було. Водій, кажуть очевидці, швидко не їхав. І, можливо, якби на місці потерпілого була би доросла людина, смерті вдалось би уникнути. 

За попередніми даними, водій іномарки в момент скоєння ДТП був тверезим. 

На місці події охорону здійснюють патрульні поліцейські. На місці ДТП в даний момент працює слідчо-оперативна група. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • дядя_Юра

    наскільки зрозуміло по фото, то водій рухався не в крайній смузі і в нього був момент, щоб зреагувати на дитину, що вибігла з краю, хоча би вивернути руль. але скоріш за все дійсно засліпило сонце, тут вже набір різних факторів - 1)дитина 3 років, 2)кущі що перекривали видимість, 3)мати, що не доглянула за малим, 4) можливо сонце засліпило. значить це аварійне місце і в першу чергу зайнятися самою вулицею, щоб таке не повторилося.
  • Андрій Благук

    Шкода дитятка. Співчуття батькам
  • Христина Сусла

    Брехня про яку МАМУ ВИ ПИШЕТЕ, мама за 30-40 хвилин прийшла на місце ДТП, весь час голову дитини тримав чужий чоловік доки не приїхала швидка, яка пиїхала за 20 хвилин та забрала дитину, мама прийшла ще з трьома дітьми віком 9-7-5 років, навіть сльозу не пролонила, почала збирати взуття та одяг хлопчика, доки люди не почали кричати щоб вона не стояла а їхала в лікарню до дитини, де вона була ніхто незнає, люди бігали по бульварі кричали та шукали за нею, ось така мама безвідповідальна.

    Piter Savka reply Христина Сусла

    Природній відбір в дії.
  • Олександра Гриб

    Недавно допомагала на цьому бульварі малому хлопчику шукати маму. Також рухався в сторону дороги ... Співчуття батькам .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up