На Лесі Українки під колесами іномарки загинув трирічний хлопчик (оновлено)

На Лесі Українки під колесами іномарки загинув трирічний хлопчик (оновлено)

Аварія трапилась близько 19.15 на "Східному" масиві. 

Дитина померла у кареті "швидкої". 

 

Трирічний хлопчик раптово вибіг на дорогу, де його збила іномарка. Дитина померла. Про це редакцію повідомила читачка Галина. 

Дитина потрапила під колеса авто ніби саме в той час, як мама шукала її на бульварі Данила Галицького, повідомила читачка.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ЗИМ у Тернополі на Automoto.ua.

Про смерть 3-річної дитини в ДТП на власній сторінці у "Фейсбук" вже повідомив начальник головного управління нацполіції в області Олександр Богомол. 

Відео дня

В управлінні патрульної поліції підтвердили, що близько 19.15 20 червня на вул. Лесі Українки водій "Шкоди" збив трирічного хлопчика. 

- Дитина від отриманих травм померла у кареті "швидкої допомоги", - повідомила прес-секретар управління патрульної поліції м. Тернополя Оксана Смільська. 

Як розповіли свідки трагедії, дитина раптово вибігла на дорогу. Матері поруч не було. Водій, кажуть очевидці, швидко не їхав. І, можливо, якби на місці потерпілого була би доросла людина, смерті вдалось би уникнути. 

За попередніми даними, водій іномарки в момент скоєння ДТП був тверезим. 

На місці події охорону здійснюють патрульні поліцейські. На місці ДТП в даний момент працює слідчо-оперативна група. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • дядя_Юра

    наскільки зрозуміло по фото, то водій рухався не в крайній смузі і в нього був момент, щоб зреагувати на дитину, що вибігла з краю, хоча би вивернути руль. але скоріш за все дійсно засліпило сонце, тут вже набір різних факторів - 1)дитина 3 років, 2)кущі що перекривали видимість, 3)мати, що не доглянула за малим, 4) можливо сонце засліпило. значить це аварійне місце і в першу чергу зайнятися самою вулицею, щоб таке не повторилося.
  • Андрій Благук

    Шкода дитятка. Співчуття батькам
  • Христина Сусла

    Брехня про яку МАМУ ВИ ПИШЕТЕ, мама за 30-40 хвилин прийшла на місце ДТП, весь час голову дитини тримав чужий чоловік доки не приїхала швидка, яка пиїхала за 20 хвилин та забрала дитину, мама прийшла ще з трьома дітьми віком 9-7-5 років, навіть сльозу не пролонила, почала збирати взуття та одяг хлопчика, доки люди не почали кричати щоб вона не стояла а їхала в лікарню до дитини, де вона була ніхто незнає, люди бігали по бульварі кричали та шукали за нею, ось така мама безвідповідальна.

    Piter Savka reply Христина Сусла

    Природній відбір в дії.
  • Олександра Гриб

    Недавно допомагала на цьому бульварі малому хлопчику шукати маму. Також рухався в сторону дороги ... Співчуття батькам .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up