На межі з Тернопільщиною перекинувся автобус Неоплан. Понад 20 травмованих

На межі з Тернопільщиною перекинувся автобус Неоплан. Понад 20 травмованих
  • Про аварію редакцію повідомили читачі. У поліції підтвердили, що, за попередніми даними, близько 20 людей постраждали. Наразі пасажирам надають допомогу медики швидкої.
  • Як вдалось дізнатись, автобус виконував рейс «Варшава-Одеса». Чи є серед пасажирів тернополяни, намагаємось дізнатись.
  • На дорогах слизько. Будьте обережними за кермом

Автобус Неоплан перекинувся в кювет. Постраждали близько 20 пасажирів. ДТП сталась близько 11 ранку 28 березня неподалік межі Тернопільської та Хмельницької областей через Збруч. Про це редакцію повідомили читачі.

— Аварія сталась вже як переїхати межу областей, за кілька кілометрів від кордону, — повідомив «20 хвилин» читач Юрій. — Травмованих пасажирів багато, є нібито важкі. Одна жінка без свідомості, дітей витягав водій.   

У поліції Тернопільщини підтвердили інформацію про ДТП з посиланням на Хмельницьких колег.

Відео дня

— ДТП сталась близько 11 ранку поблизу с. Мислова, — повідомила речниця головного управління Нацполіції в Хмельницькій області Інна Глега. — За попередніми даними, є близько 20 травмованих. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Розслідування проводитиме Слідче управління ГУ НП в Хмельницькій області.

Читачі повідомляють, що в ДТП потрапив автобус Flixbus. У поліції повідомили, що виконував рейс «Варшава-Одеса». За попередніми даними, серйозно травмованих пасажирів немає.

Наші колеги видання «Всім» теж дізнаються подробиці.

Чи були серед пасажирів тернополяни і чи вони постраждали в ДТП, намагаються дізнатись журналісти «20 хвилин».

У відділі перевезення пасажирів тернопільського автовокзалу запевнили, що на рейс «Варшава-Одеса» у касах автовокзалу квитків не брали. Проте, можливо, пасажири з Тернопільщини замовляли їх онлайн.  

До ліквідації аварії залучали тернопільських рятувальників

28 березня тернопільські рятувальники брали участь у ліквідації дорожньо-транспортної пригоди, що трапилась на трасі М-30 на межі Тернопільської та Хмельницької областей, повідомили в Головному управлінні ДСНС в Тернопільській області.

Повідомлення про ДТП надійшло о 10:26. За інформацією заявника на об’їзній поблизу сел. Підволочиськ перевернувся автобус «Neoplan». До місця надзвичайної події негайно було направлено черговий караул 20-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону (м. Підволочиськ Тернопільського району) та відділення аварійно-рятувальної частини на спеціальній аварійно-рятувальній машині. Про випадок повідомлено служби взаємодії.

До рятувальної операції були задіяні 3 од. техніки та 15 чол. особового складу. Окрім підрозділів ГУ ДСНС України у Тернопільській області залучався черговий караул 9-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, з м. Волочиськ Хмельницького району.

За попередньою інформацією, в автобусі перебували 2 водії та 25 пасажирів, з них 2 дитини. Внаслідок ДТП – травмовано 6 осіб, з них 2 врятовано нашими підрозділами.

Обставини виникнення ДТП встановлюються. Подія перебуває на контролі Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

Після кількаденного тепла суттєво понизилась температура повітря. Рятувальники та синоптики попереджають про ожеледицю на дорозі. Будьте уважними за кермом.

Після кількаденного тепла суттєво понизилась температура повітря. Рятувальники та синоптики попереджають про ожеледицю на дорозі. Будьте уважними за кермом.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (38)
  • Svitlana Urina

    🙏🙏🙏
  • Юрій Назарик

    А водій що? Всі чудово знають наші служби, яка надія на них. Це ж автобус і водій має бути пильним в десять раз більше звичайного...весна,приморозки, що не знав? Просто беруть кого попало
  • Валера Копанский

    Да нет ребята просто у водителя сильно сжатый график поэтому они так быстро ездят если я по трассе еду на фуре 90 то водитель на автобусе тулит 130 - 150 как то так ребята поэтому у них так получается график работы нужно сделать нормальный и люди боятся не будут ездить на автобусе
  • Nina Petrovna

    Боже бережи нас на всіх життєвих дорогах!

keyboard_arrow_up