На Микулинецькій пожежна машина в’їхала в авто (ОНОВЛЕНО)

На Микулинецькій пожежна машина в’їхала в авто (ОНОВЛЕНО)
Пожежна машина вїхала в ті, що стояли попереду. Потерпілих немає
Аварія за участю пожежної машини на вул.Микулинецькій неподалік від цукрозаводу трапилася в передобідню пору у четвер, 10 вересня, повідомили в редакцію 20minut.ua читачі.

Очевидець події, автолюбитель Богдан Ч. розповідає, що всі авто стояли на червоне світло світлофора. Тим часом пожежна машина в’їхала в них ззаду. Сигналу сирени чоловік не чув.

- Авто рятувальників було якраз посередині між двома лініями руху машин, - зауважує він. - Можливо, у водія пожежної не спрацювали гальма. Незрозуміло.

У результаті зіткнулося чотири транспортні засоби, Один - автобус №18. Потерпілих немає.

Відео дня

Previous Next

На місце пригоди прибули інспектори державтоінспекції. За їх словами, у результаті зіткнення завдані матеріальні збитки. Усі водії дали пояснення ситуації. Водії маршруток, пожежної та легківки від коментарів відмовились. 

Начальник відділу інформації та комунікацій з громадськістю Управління ДСНС України в Тернопільській області Сергій Данілін говорить, що працівники їхали на об'єкт по обслуговуванню. Він запевняє, що автомобіль був справним, ніяких технічних проблем не виникало. Він припускає, що, можливо, пригода сталася через неуважність водія. Але це встановить слідство.

Водій буса Михайло,авто якого постраждало найбільше, розповідає, що всі просто чекали зеленого світла.

- Я відчув раптовий удар ззаду, моя машина вдарила попередню, - каже чоловік. - Ніяких звуків сирени не було.

Хто порушив правила та хто винний у ДТП, читайте згодом на "20 хвилин".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • ретро

    Або купити непотрібну і списану у чехів і "наварити" на цьому,як це любить Недал.
  • ретро

    Морально застаріла пожежна техніка стає небезпечною в експлуатаціі і приводить до непередбачинних несчастних випадків. Мерії давно треба було оновити автопарк совдепа на сучасну техніку.
  • Анонім

    В пожежної машини відмовили гальма
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Мільйони гривень на протезування: родина пораненого Артема Комісарчука благає про допомогу 20:00 З 20 травня знову діятимуть графіки погодинних відключень світла. Шукайте свою вулицю 19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» 08:00 Зупинилось серце воїна з Чорткова Михайла Пакуляка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up