На перехресті з дорогою Обхід Тернополя Audi A6 зіткнулося з вантажівкою: є постраждалі (ФОТО)

На перехресті з дорогою Обхід Тернополя Audi A6 зіткнулося з вантажівкою: є постраждалі (ФОТО)

У результаті удару в кюветі опинилися і легківка, і вантажівка.

21 січня правоохоронці зареєстрували ДТП на перехресті  дороги сполученням Броди-Підкамінь-Залізці-Тернопіль та Обхід м. Тернопіль.

Там близько 16:20 водій автомобіля Audi A6 виїхав з другорядної дороги на нерегульоване перехрестя та допустив зіткнення з вантажним транспортним засобом із напівпричепом. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Відео дня

В результаті удару в кюветі опинилися і легківка, і вантажний автомобіль. Травми отримав пасажир Audi A6. У чоловіка закритий перелом плечової кістки.

Як повідомляє генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус, в аварії було двоє потерпілих.

— 21 січня о 16. 26 районна бригада швидкої виїжджала на перехрестя сіл Чистилів-Біла, на місце ДТП. Унаслідок зіткнення двох автівок травмувалися водій та пасажир авто «Ауді». 41-річний пасажир отримав закритий перелом правого плеча; 43-річний водій – закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, розсічену рану правої повіки, скальповану рану великого пальця лівої кисті. Обох потерпілих, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано у лікарню швидкої допомоги.

Читайте також На Бродівській на «зебрі» збили пішохода. Водій каже – не помітив жінку

Обидві автопригоди внесені в ЄРДР згідно статті 286 частина 1 ККУ. Триває слідство.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (20)
  • Сергій Коцюрко

    Оптимальне рішення для цього перехрестя "Клеверний міст" але ніхто 200-300млн.гривень на це не дасть

    Ярослав Марчук reply Сергій Коцюрко

    Віру  кишеня?

    Сергій Коцюрко reply Сергій Коцюрко

    Ярослав Марчук Дешевше, але чомусь його не хочуть там робити, напевне є якісь причини

    Ярослав Марчук reply Сергій Коцюрко

    Сергій Коцюрко кільце може дешевше?
  • Михайло Мостовий

    Шо ви писаки Пишете? Який світлофор яке кольцо?...Подумай як на засніженій дорозі зупиниться фура яка буде їхати знизу перед кругом, як рушити дальше...
    Там є знаки...Знак СТОП і знак Уступи дорогу...Все більше нічого нетреба...виконуйте і буде вам Щастя...
    А так через 6ти вольтового дурачка шей невинні люди страдають...Всім добра і дотримуйтесь ПДР...Бо вони помилок не прощають!!!

    Віктор Лилик reply Михайло Мостовий

    Михайло Мостовий а того блатуна витягнути і тросом мастити поки швидка неприїде!
  • Бартош Василь

    Автодор не може порахувати вартість відкатів за проект і побудрву кольца. Або чекають коли хтось із чиновників або їх дітей потрапить в ДТП на цьому перехресті.

    Сергій Микулін reply Бартош Василь

    Бартош Василь воно нікому непотрібно щось доробляти чи переробляти, краще вкрасти в нас такий закон.

    Wasyl Ilchyshyn reply Бартош Василь

    Бартош Василь непоможе! Для них гроші важливіші за рідних!
  • Yura Demchuk

    Як нема мозгів то туди йому дорога  .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up