На Острозького не розминулися три автомобілі — постраждала жінка

На Острозького не розминулися три автомобілі — постраждала жінка

До лікарні з тілесними ушкодженнями звернулася кермувальниця з Volkswagen Fox, яка 26 червня потрапила в аварію у Тернополі. Загалом в аварії на вулиці Острозького було три автівки.

Про це повідомили в поліції Тернопільської області.

— Порушення правил дорожнього руху — одна з причин того, що на одній із центральних доріг обласного центру не розминулося три автомобілі, — йдеться у повідомленні. — На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. Аварія трапилася близько 15:40 на вулиці Князя Острозького.

За попередньою інформацією, водійка Hyundai Sonata допустила зіткнення з автомобілем Volkswagen Fox. Після цього Volkswagen за інерцією відкинуло на  ще одну автівку — Toyota Camry. До лікарні з тілесними ушкодженнями звернулася кермувальниця з Volkswagen Fox. Жінці надали меддопомогу, але не госпіталізовували.

Відео дня

Триває розслідування за статтею 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху)Кримінального кодексу України.

Працівники поліції просять усіх учасників дорожнього руху бути уважними та обережними, не нехтувати правилами дорожнього руху й не забувати про заходи безпеки!

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли про аварію на Збаразькому кільці. Там водій вантажівки MAN не був уважним та здійснив зіткнення із автомобілем Нісан. На вантажний автомобіль склали адміністративні матеріали

 

Читайте також:

На Збаразькому кільці зіштовхнулися автівки

Біля Зборова перекинулася вантажівка з причіпом — є постраждалі

Неподалік Озерної легковий автомобіль зіштовхнувся з вантажівкою

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up