На перехресті Біла-Чистилів мікроавтобус із пасажирами врізався у фуру. Уже четверо - в лікарні

На перехресті Біла-Чистилів мікроавтобус із пасажирами врізався у фуру. Уже четверо - в лікарні
  • На місце виїжджали три бригади "швидкої". Чотирьох людей доправили до лікарні. Стан всіх - середньої тяжкості. 
  • За попередніми даними, винуватцем є водій буса, який не пропустив фуру, що рухалась головною.

Знову ДТП з потерпілими на перехресті Біла-Чистилів – тут не розминулись мікроавтобус з фурою. Аварія трапилась 5 вересня близько 14 год.

У бусі з чернівецькою реєстрацією перебувало шестеро пасажирів – трьох із них у важкому стані доправили до лікарні.

Відео дня

Нам стало відомо, що водій мікроавтобуса не надав перевагу в русі вантажівці, що рухалась головною дорогою.

- Про ДТП поліцейським повідомили очевидці, - розповів заступник начальника відділу комунікації головного управління нацполіції в області Андрій Василик. - На місце події виїхала слідчо-оперативна група. За попередніми даними, водій автомобіля «Мерседес» не надав переваги у русі, в результаті зіткнувся з вантажним авто «Вольво». В аварії постраждали пасажири буса. Їх карета швидкої доправила в медзаклад.

Подію прокоментували і медики.

О 13.41 надійшло перше звернення на лінію 103 про ДТП на перехресті Біла – Чистилів, - повідомила Ганна Мончак, заступник директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги. - Очевидці, які викликали «швидку»,розказали, що є багато потерпілих. Тому диспетчер прийняв рішення направити на місце дві бригади.

Спочатку медики надавали допомогу двом травмованим пасажирам буса. Їх забрали до лікарні. Решта відмовлялись від госпіталізації. Невдовзі диспетчер вирішив скерувати на місце ДТП ще одну бригаду, адже було повідомлення від медиків, що двоє чоловіків перебувають у шоковому стані. Вони під час зіткнення лежали на матрацах і від удару їх викинуло на дорогу.

- Після огляду ще двох потерпілих, медики прийняли рішення про госпіталізацію з підозрою на черепно-мозкові травми. У всіх були ще й множинні садна, - каже Ганна Мончак. – Наразі один з потерпілих перебуває в лікарні швидкої допомоги, ще троє – в Університетській лікарні.

У всіх стан середньої важкості. Вони не могли толком нічого пояснити, у декого була амнезія. Усі потерпілі, як вдалось нам з’ясувати, - жителі Чернівецької області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (20)
  • Терен

    Щоб зробити там кільце, потрібно блокувати рух вантажного транспорту через Тернопіль - більше доріг в нас НЕМА! Все, тварюки догосподарились. Гаївський міст аварійний, горбатий не витримає  і через центр не пустиш, бо буде взагалі повна задниця. Вуйки в нас інші зайняті, нафік їм дороги.  Правда, можна ж там змонтувати тимчасове кільце, як на Крушельницької, якщо, звичайно профіль дозволить. Або хоч знаки і розмітку по-людськи зробити. Але ж на тому бидло не вурве, бо то для них копійки коштує. От люди гинуть і калічаться.
  • тойво

    Перевищення швидкості,неуважність.То і кільце не сильно допоможе.

    Але там рух активний,тому треба кільце.
  • Іван

    Водії банально не знають правил. І на кільцях умудряються дтп творити.
  • Yura Zagrun

    Кільце вирішить проблему!!!Скільки знаків Стоп нестав всеодно знайдуться люди які провтикають і результат...Кільце тре бути сліпим щоб не побачити!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up