На перехресті вулиць Крушельницької та Опільського тимчасово змінили організацію дорожнього руху

На перехресті вулиць Крушельницької та Опільського тимчасово змінили організацію дорожнього руху

Патрульні закликають водіїв стежити за дорожньою обстановкою, дотримуватися вимог дорожніх знаків, не перевищувати швидкість та проявляти взаємоввічливість на дорозі, щоб ваші поїздки завжди буде безпечними.

У патрульній поліції роз'яснили тимчасову схему організації дорожнього руху на перехресті вулиць Соломії Крушельницької та Юліана Опільського.

— На перехресті вулиць Соломії Крушельницької та Опільського тимчасово змінили організацію дорожнього руху через проведення ремонтних робіт, — йдеться у повідомленні.

Від так, водіям транспортних засобів, які рухаються вулицею Соломії Крушельницької, в напрямку вулиці Збаразької, дозволяється здійснювати рух тільки прямо, керуючись вимогами дорожнього знаку 4. 1 «Рух прямо». Здійснювати поворот ліворуч на вулицю Юліана Опільського заборонено!

Відео дня

На визначеному перехресті встановили додаткові дорожні знаки та нанесли тимчасову розмітку жовтого кольору, яка має перевагу над постійною.

Слідкуйте за дорожньою обстановкою, дотримуйтесь вимог дорожніх знаків, не перевищуйте швидкість та проявляйте взаємоввічливість на дорозі, тоді ваша поїздка завжди буде безпечною.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що з 18 жовтня вулицю Соломії Крушельницької перекриють частково, а Білецьку — повністю.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up