На Об'їзній перекинулось авто газової служби, в нього врізалась фура (ОНОВЛЕНО)

На Об'їзній перекинулось авто газової служби, в нього врізалась фура (ОНОВЛЕНО)

На об'їзній дорозі у Тернополі перекинулася машина газової служби, водія забрала швидка. На місце прибули рятувальник, аби попередити ризик вибуху газових балонів. Аварія сталася 26 липня близько 15.00.

Як повідомили на місці аварії, водія машини газової служби забрала швидка зі струсом мозку.

- На цій дорозі зсунувся асфальт, водій УАЗ вискочив на цей горб, та перекинувся на зустрічній смузі, - розповідає очевидець. - Потім в нього врізалася фура. Її водій у аварії не постраждав. 

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ГАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Відео дня

Через аварію тягнуться величезні затори на об’їзній. На місці аварії  - швидка та рятувальники. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Демьян

    Був там майже від самого початку.В таблєтки вирвало рульову тягу ,вона лягла на бік і зайшла юзом під фуру.Водій з невеликою допомогою людей  виліз через свою дверку.а пасажира затиснуло зімятим дахом уазіка. .У водія були порізані склом долоні та зап'ястя досить таки сильно,то йому наложили тугу повязку щоби не стік кров'ю.Хвилин 5 радилися та приймали рішення як краще його дістати,ну там по різніму пробували чоловіка дістати,потім взяли трос протягнули до фури а гак зафіксували на місці деформації.Фура потрошку давала назад і за другим разом витягнула дах майже ідеально та з'явився необмежений доступ до постраждалого.Був молодий чоловік що мав з собою рюкзачок  з різним медичним реманентом,включаючи тонометр та медичні ножиці,от він і почав оглядати цього постраждалого пасажира.А потім вже приїхала швидка,а потім вже й пожежники.Себто по суті люди майже все для порятунку постраждалих зробили самі !!!  P.S. У водія таблєки адреналіну хватить на все життя тепер-коли вже все розрулили він з тими руками  залитими кровю стояв і казав "мужики дайте сігарєту" а на нього цикали що "йди бігом в швидку до лікарів бо в тебе вже руки синіють"
  • Володимир Сеник

    Це не авто а купа металобрухту від автопрому росії
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up