На просп. Злуки - ДТП, автівки стоять у заторі

На просп. Злуки - ДТП, автівки стоять у заторі
  • На  просп. Злуки, неподалік "Універсаму", близько 8.05  вранці трапилось ДТП з матеріально-технічними збитками.
  • Однак вона традиційно призвела до заторів -  автівки стоять  на "Сонячному", "Канаді", "Східному"

За попередньою інформацією, "Дев'ятка" в'їхала на переході в HONDA Accord на іноземній реєстрації. У ДТП потерпілих немає, лише матеріальні збитки.

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Тернополя,  на водія першої автівки патрульні склали протокол за ст. 124 КУпАП "Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна". Щодо водія другої - винесено постанову за ч.1 ст. 126 КУпАП "Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки".
 

Корисне посилання

Актуальні ціни на Honda Accord у Тернополі на Automoto.ua.

- Тернопіль - унікальне місто просто, - обурюється водій Михайло А.. - Можливо, не надто продумана транспортна розв'язка, бо в одному місці стається аварія, а затори утворюються в усіх кутках. От збирався оминути затор  на Злуки, поїхав через "Канаду", на "Східний", і  там також затори. А більше нема кудою!

Відео дня

Водії авто та пасажири громадського транспорту, які їхали з вул. Тарнавського та просп. Злуки теж потрапили в затор.

- В маршутці від дев'ятого училища до кільця біля "Універсаму" їхала, без перебільшення, хвилин двадцять, - розповідає тернополянка Тетяна. - В нас взагалі таке місто цікаво - тільки десь трапляється якась аварія, то відразу затори на годину. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Li Hunter

    скоро по будинках, стінах будуть іздити)))) помішалися вже на тих тазіках...
  • David Starr

    Це добре, треба максимально ускладнювати рух автомобілів у місті, може тоді менше будуть свою задницю возити на роботу і з роботи. Потрібно розвивати громадський електротранспорт.

    Anonymous reply David Starr

    Точно, точно! Забудувати всі тротуари, вулиці максимально звузити, ще кілька вулиць зробити тупиковими і пустити лише одні тролейбуси, по дротах. Красота, пілять!

    І що найгірше, такі самі придурки і керують містом! Так само думають і те саме роблять! І ти, напевно, один з них?

    David Starr reply Anonymous

    Забудова тут ні до чого, місто має бути для людей, а не машин, для чого мені через лінивих баранів дихати вихлопними газами?

    Volodymer reply David Starr

    Дибіл, їдь в село, будеш дихати кінським гноєм

    Олег Дерех reply Volodymer

    ти дибіл. весь світ давно на велики  і активний спосіб життя перейшов, тільки наша великопольська шляхта волія свою сраку везти на авто на євробляхах

    Anonymous reply Олег Дерех

    Точно! Войско польске бардзо моторизоване, вшистко на роверах...

    Во ідіоти, весь світ на велосипедах. А куди ж в тому Тернополі на тому ровері проїхати можна?! Доріг нема ні для авто ні для роверів. Ну а автом, треба розуміти, ти не користуєшся. Ні ти, ні твої рідні, ні батьки... Ну продукти в магазин ти певно помагаєш в мішках на плечах носити, і стареньких на ровері возиш.

    Придурку, ровер добре для забави, для прогулянки, ну і для дебілів, що перед авто на них вишивають. А решта мусять на атомобілях, автобусах, тролейбусах...

    Недавно мав трафунок, на кільці біля універсаму якийсь дебіл на ровері їде попри бордюр кільця а потім мах, і звернув впоперек на Галицьку. Ледве встиг пригальмувати, щоб ідіота не забити, а то мав би на совісті. То певно ти був. Знав би, не гальмував би.

    Anonymous reply David Starr

    Придурку, щоб ти газами не дихало, автомобілі не повинні стояти годинами в заторах, а швидко проїжджати! А для цього для них мають бути широкі вулиці, вільні перехрестя, мости s шляхопроводи.

    І ще, щоб в місті вільніше дихалось мають бути бульвари, сквери, парки, в яких мають дерева рости а не будиночки.

    Блін, понаїжджала рагульня   з села і тупо з міста робить село. Та вертайся назад, там тобі ні машин, ні руху не буде. І  вільно дихати будеш і срати, де хочеш, бидлото.

    David Starr reply Anonymous

    Спеціально для таких недоумків: світова практика показує, що покращення інфраструктури для автомобілів призводить тільки до збільшення їх кількості. Так що будемо й далі продовжувати боротись із авто та їх водіями.

    Anonymous reply David Starr

    До речі, дурню.Щоб пересадити людей в громадський транспорт потрібно, щоб він був, той самий громадський. Не переповні скотовозки, які їздять коли хочуть і як хочуть, а нормальні міські автобуси, електробуси чи тролейбуси. А для цього (Увага, придурку!) крім наявності їх самих у місті мають бути широкі вулиці, вільні перехрестя, шляхопроводи і мости! Бо в місті в нас практично два-три проїзди. І то їх проїздами можна з великою натяжкою назвати. Все решта, то одні тупики і стежки.

    І коли ж ви ідіоти то нарешті зрозумієте?

    David Starr reply Anonymous

    Не треба мені нічого пояснювати, всеодно нічого розумного не скажеш, просто йди нах*й.

    Андрій Жаровський reply David Starr

    А ти просто роби такі заявки з реальним прізвищем і іменем.

    Anonymous reply David Starr

    світова практика показує, що покращення інфраструктури для автомобілів призводить тільки до збільшення їх кількості.

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/DTP/na-prosp-zluki---dtp-avtivki-stoyat-u-zatori-10640237.html

    Ні, це щось з чимось! А ми то думали, що навпаки, збільшення кількості авто заставляє покращувати транспортну структуру. А саме то збільшення викликане розвитком країни, збільшенням потреб власних поїздок і переміщенні вантажів. Мало того, покращення транспортної інфраструктури сприяє економічному розвитку держави...

    А воно он як, то машини винні, що дороги будують.

    Ні, то пісець якийсь, більшої маячні ще не зустрічав.

  • Anonymous

    А об'їхати нема куди! Бо ж дебіли то місто забудовують. Їм би хатинок понаставляти і бабла нагребти. Дві-три ДТП в місті і все, місто стоїть мертво.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up