На проспекті Бандери в Тернополі - смертельна ДТП

На проспекті Бандери в Тернополі - смертельна ДТП
Двох пішоходів на "Східному", які переходили дорогу на пішохідному переході навпроти магазину "Орбіта" збили у понеділок, 21 вересня, близько 11 год. Чоловік загинув на місці події, а жінка - по дорозі в лікарню. Наразі правоохоронці розшукують темне авто Honda Accord, водій якої втік з місця ДТП.

Розкидане чоловіче та жіноче взуття і куртку побачила на місці ДТП журналіст 20minut.ua. А за метрів десять від нерегульованого пішохідного переходу стояла швидка, у якій лежав загиблий у аварії чоловік. Недалеко від карети швидкої - BMW з розбитим лобовим склом. 

З місця події медики швидко забрали потерпілу в аварії жінку. А от чоловікові намагалися надати меддопомогу медики швидкої, які їхали з іншого виклику якраз попри місце ДТП. 

- Ми проїжджали повз і побачили дві швидкі, зупинились. У чоловіка, який лежить у нашій швидкій, повністю поламані ноги, - кажуть медики. - Жінку забрала інша швидка.

Відео дня

Previous Next

На місці аварії зібралося вже чимало людей.

- Водії тут літають, як навіжені і ті пішоходи їм "по барабану". Я живу тут неподалік і щодня мої діти переходять дорогу на цьому пішохідному. І як їх відпускати самих після такого? - говорить тернополянин Олег (називати прізвище чоловік відмовився - прим. ред). 

А от свідків ДТП забрали давати свідчення. Натомість люди між собою говорили, що пішоходів збила Honda Accord, а впали вони вони на капот BMW. Цю інформацію ми наразі уточнюємо.

- Водій автомобіля Honda Accord скоїв наїзд на двох пішоходів, які здійснювали перехід вулиці по пішохідному переходу, - коментують у ДАІ. 

Тим часом у соцмережі тернополяни описують свої версії побаченого та висловлюють співчуття рідним загиблих у ДТП. 

Правоохоронці розшукують темний автомобіль Honda Accord і звертаються до усіх, хто став очевидцем даної автопригоди, відгукнутися. Окремо звертаються слідчі до водіїв, які з 10.50 до 11.10 проїжджали цією дорогою і мають відеореєстратори, надати відео для ідентифікації автомобіля-втікача.

 

Надати інформацію можна за номерами телефонів: 27 12 82, 27 12 84, (067)350 29 04 або на лінію “102″.

Від редакції:
Додамо, що аварія в цьому місці - не перша. Там і раніше гинули люди. Закликаємо міську владу встановити там камеру відеоспостереження. Це, звісно, не рятуватиме від нещастя, але допоможе, не дай Бог такої події в майбутньому, встановити винуватця. Також просимо міську раду встановити в подібних місцях "лежачих поліцейських".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (63)
  • Анонім

    lezachi polizejski/milizejki vsyudu po Ternopolyu poklastu.
  • Анонім

  • Анонім

    Ніхто  не  знайде  тієї  Хонти  а  водія тим  більше (  Чому? Тому  що у таку машину не водять прості люди а  при "боблі" тобто Хонду  напевне  вкрали  і власник забув подати  оголошеня про викрадення.  Як  в  більшості  таких  справ ( Або  відкупляться  ((( По Бандери дійсно  не  їздять а  літають тут або світлофор на переходах  всіх  ставити  або лежачи  поліцейскі   та камери  обовязково
  • Анонім

    Зараз є мотив,що б не зносити літак на східному масиві ,там можна причепити камеру
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up