На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття

На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття

У Тернополі продовжують роботи з поточного ремонту дорожнього покриття.

28 березня роботи тривають на п’яти вулицях міста, а саме:

  • вул. Паркова,
  • Фридерика Шопена,
  • Станіслава Монюшка,
  • Миколи Лисенка,
  • Євгена Петрушевича.  

Як повідомили в Тернопільській міській раді, на даних об’єктах працівники підрядної організації здійснюють підготовку ремонтних карт, після чого буде проведено асфальтування покриття.

Також продовжують роботи з пониження ділянки перед пішохідним переходом за адресою вул. Торговиця — вул. Андрея Шептицького.

Відео дня

У міській раді звертаються до водіїв з проханням бути уважними в місцях проведення робіт та дотримуватися Правил дорожнього руху.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що у Тернополі готували 10 вулиць до асфальтування — там нарізали дорожні карти.

 

Читайте також:

У Тернополі десять доріг готують до асфальтування покриття

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Arkady Rudnik

    Друзі, напишіть у коментарях де ще потрібно ремонтувати дороги щоб російські танки могли нормально їздити. Адже на фронті снарядів і мін невистачає, ДЕРЖАВА БАНКРУТ  а президент їздить по Світу і жебрає гроші на дороги, на бруківку, на туалетний папір у розмірі 700 тис. гривень, на терміновий ремонт волейбольного майданчика за 519 643,64 грн по вул. Білецькій («Циганка») м.Тернопіль. https://zakupivli.pro/gov/tenders/UA-2024-03-26-006783-a?fbclid=IwAR2YmJ566X53_IUAxViojecbhIUK3ylVI9Diwka6eWuprvdP59eQonaEuUg_aem_AUJ_fmFHkTpAu_DHeFFRgsCfDHkRfUYmZ2JXyl_NYA4_Yk1KjqBpcb7XdFSyDaZCVPoOlKpjYjPHT5Vm6oujGJxB

  • Володимир Степанович

    Кожного року на одній і тій же вулиці в тих  же самих місцях латають дорожнє покриття!

keyboard_arrow_up