На Руській водій маршрутки збив хлопця. Центр у заторах: ми дізналися подробиці

На Руській водій маршрутки збив хлопця. Центр у заторах: ми дізналися подробиці

Про ДТП з потерпілим редакцію «20 хвилин» повідомив читач Юрій. Інцидент трапився близько 18:00 на вулиці Руській. Ми дізналися деталі.

Як розповів читач, водій маршрутки збив хлопця. Він отримав сильну травму голови, каже очевидець. Водій та перехожі одразу викликали швидку. Кермувальник тримав хлопця на руках і просив його триматися. Також нам надали відео.

Як розповіла речниця патрульної поліції Катерина Метельська, водій автобуса, який обслуговує міські маршрути, збив хлопця, 2004 року народження на пішохідному переході.

Відео дня

Як розповіла заступниця директора Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак, хлопець отримав серйозні травми, але його життю, на щастя, нічого не загрожує. 

– Виклик надійшов о 17:50 на вулицю Руську. У хлопця закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій правої щелепи, потилиці. Його доставили у лікарню швидкої допомоги у стані середньої важкості. 

Наразі слідчі встановлюють всі обставини ДТП. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (54)
  • Володимир Діловий

    Якби пішохід дотримався ПДР 4.4 та 4.14, то цього ДТП не сталося б... Шкода обох...
    Мене в школі один випадок навчив. Я тепер навіть на світлофорі чекаю поки всі автомобілі зупиняться.
  • ternopoler007

    От і хай слідчі органи і правосуддя відпрацьовує справедливо кошти, що з наших податків отримують, хай визначає хто винен і працює з поліцією превентивно на випередження таких подій, бо нормальний адвокат і крутнити в любий бік можна, умови дорожні не ідеальні, транспортні засоби не в ідеальному стані. У людей біда, обидвох, добре ,що живий
  • Viktoria Matselyuh

    Ситуація є уроком для обидвох....
  • Наталія Домчак Зарічна

    Через тупих людей ,водій має клопіт,і не треба зараз захищати пішохода ,я надивиласт як перебігають за 2 метри перед транспортом ,а автобус не самокат щоб за секунду зупинитись

keyboard_arrow_up