На Руській водій Toyota збив 16-річного хлопця на переході (оновлено)

На Руській водій Toyota збив 16-річного хлопця на переході (оновлено)

Аварія сталася на пішохідному переході навпроти корпусу медуніверситету на вул. Руській,35  30 серпня, близько 17.00.

Водій Toyota Corolla збив 16-річного хлопця. Його забрали до лікарні. На місці події працює поліція, опитують водія. Через аварію у Центрі утворилися затори, працює регулювальник.

На Руській зі сторони "Східного" величезні затори, авто змушені повертати на вул. Січових Стрільців.

Корисне посилання

Актуальні пропозиції купити Toyota Corolla від 4200$ на Automoto.ua.

Відео дня

- За попередніми даними, хлопця було доправлено в Обласну дитячу лікарню зі закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, ссаднами лівої частини обличчя та лівого ліктя, - повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Нагадаємо, того ж дня біля "Універсаму" на пішохідному переході збили жінку.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • BMW 525i

    Водыю тойоти респект ы уважуха!) пацан быльше ныколи не буде вилазити на дорогу перед машиною як теля)

    Anonymous reply BMW 525i

    придурок, то пішохідний перехід
  • petpo

    Водій Тайота Пріус?
  • Анонім

    Скільки ще таке буде тривати ,коли у нас на пішоходному переході збивають людей . 21 століття і я думаю технічно можна зробити ,щоб  з асфальту вилазили металеві штирі на час, коли люди переходять дорогу . І так само можна технічно зробити ,що якщо швидка чи пожежна машина буде їхати по цьому маршруту то по радіосигналу за 100 м метрів ці штирі автоматично опускатимуться . Технічний університет під боком , і можливостей зараз купа ,а всім пох...... .

    Anonymous reply Анонім

    ну штрирі то перебор

    Piter Savka reply Анонім

    Це ти зараз сказав про Японію ???  Нам до неї років ше 100-150 лізти. Та і з іншого боку в нас зовсім інші цілі. Наприклад нійбільша каструля БОРЩУ або найдовша мисливська ковбаска, або найбільший шашлик. А ви тут про якусь х...ню говорите. Кому воно треба. Слава Україні!!!

    Ігорко Ігорко reply Piter Savka

    ха ха ха )))))) точняк в нас роблять нійбільшу каструлю БОРЩУ або найдовшу ковбасу. Ми думаєм про всяку х..ню а не про штирі)

    хоча у Львові я їх зустрічав ті штирі

    Anonymous reply Анонім

    А ще можна вставляти в мозок пішохода вимикач, який би його автоматично вмикав, коли той на перехід ступає. Пішохід ЗОБОВ*ЯЗАНИЙ пересвідчитись в безпеці переходу! Придурку, дивись, куди йдеш, а т о машина Желізна, покалічить або зАб*є!

    Олександр Голотенко reply Анонім

    Не знаю обставин події і не знімаю провини з водія, але коли вже пішоходи навчаться цінувати своє життя?  В багатьох ситуаціях вони просто вивалюються на дорогу не переконавшись, що це безпечно...

    Андрій Федорович reply Олександр Голотенко

    На цьому переході як не маршрутки то автомобілі намагаються якомога швидше проскочити, та правила ніхто не відміняв, ступив пішохід однією ногою на зебру автомобіль що повинен зробити :?) - зупинитися НЕГАЙНО. З.І. Доречі сам автомобіліст і по роботі КОЖНОГО дня включаючи вихідні їзджу, також я за поверненя знаків та руху в центрі міста накшталт 2000 року.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up