На "Східному" збили двох пішоходів

На "Східному" збили двох пішоходів
Одразу дві аварії скоїли в Тернополі за минулу добу, 4 березня. Ще одне ДТП було у Лановецькому районі.

 - Перша ДТП трапилася близько 10 год ранку в Лановецькому районі, - розповідає інспектор сектору профілактичної роботи обласної ДАІ Микола Ігнатченко. - Водій авто Volkswagen LT35, здійснюючи маневрений розворот, перетнув суцільну смугу, не надавши переваги авто ВАЗ 2107, який рухався по зустрічній. Внаслідок зіткнення постраждав водій ВАЗу, чоловік 1962 року народження, та його 43-річний пасажир. В обох - струс головного мозку, вони госпіталізовані в Лановецьку лікарню.

Ще дві аварії трапилися вже в Тернополі. Обидва - в районі масиву "Східного".

 - Близько 13 год на вулиці Лесі Українки жінка, 1968 року народження, переходила дорогу за межами пішохідного переходу, - каже пан Ігнатченко. - На неї скоїв наїзд Daewoo Lanos, за кермом якого був 39-річний тернополянин. В результаті скоєного наїзду у жінки закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку.

Відео дня

Також у місті була ДТП близько 22 год.

 - До нас надійшло повідомлення, що на проспект Степана Бандери, в районі Збаразького кільця, було скоєно наїзд на пішохода, - розповідає пан Ігнатченко. - 38-річний чоловік отримав забій правого стегна. За його словами, на нього скоїв наїзд ВАЗ 21144, за кермом якого був чоловік 1989 року народження. Постраждалого не госпіталізовували.

Зараз за скоєними ДТП проводять перевірки, щоб встановити всі умови аварій.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    А потім таксисти ще і побили того на кого наїхали, за чим працівники ДАЇ просто спостерігали
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up