На Тарнавського розширятимуть дорогу. Можливе перекриття вулиці

На Тарнавського розширятимуть дорогу. Можливе перекриття вулиці
  • Наразі тривають підготовчі роботи.
  • Пішохідну доріжку перенесуть, а замість дерев, які зріжуть, обіцяють висадити більшу кількість.

Ремонт, точніше розширення дороги на вул. Тарнавського – від «Універсаму» до перехрестя вул. Тарнавського-Київської, розпочнеться вже наступного тижня. Про це у прямому ефірі повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Триватимуть ремонтні роботи орієнтовно два місяці. І за цей час можливе часткове перекриття дороги.

- Тернополяни скаржились на затори, які часто виникають на цій дорозі, - каже Сергій Надал. – Тому дорогу розширятимуть. Пішохідну зону перенесуть далі. Замість зелених насаджень, які доведеться вирізати, згідно з проєктом, насадять нові – більшу кількість.

Відео дня

Всю вулицю Тарнавського одночасно не перекриватимуть – роботи проводитимуть почергово, тому мова йде лише за часткове перекриття.

Під час ремонту, нагадаємо, на вул. Тарнавського проведуть розширення дороги, а точніше – збудують ще одну смугу руху. Довжина ділянки ремонту – 1 км 138 м. Загальна площа розширення проїзної частини, в тому числі з тротуарами та зеленими насадженнями – 2 тис. 889 кв. м. 

Там проведуть відновлення покриття верхніх шарів, ремонт з’їздів, будівництво підпірної стінки, облаштування тротуарів, зелених зон, встановлення двох зупинок громадського руху, шість острівців безпеки, заміна двох старих світлофорів на нові.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Ivan Zaleskiy

    Питань до даного проекту є багато: що це дасть, адже дальше по Злуки, Збаразькій будуть ще більші затори; водовідведення; велодоріжки; безпека переходів???!🤔
  • Юра Гевко

    Мені похуй
  • Ihor Trofymets

    Ну як завжди на осінь
  • Діма Андрущенко

    А як з тролейбусами?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up