На Тарнавського збили велосипедиста. Водій каже, що не помітив його

На Тарнавського збили велосипедиста. Водій каже, що не помітив його

Про те, що на вулиці Тарнавського, неподалік "Студії м'яса" збили велосипедиста, у редакцію "20 хвилин" повідомив читач Андрій. Подробиць не знає. Але розповів, що автомобіль побитий, а на місці працює поліція. 

На місці ДТП журналістка застала водія автомобіля Suzuki, який збив велосипедиста, а також працівників патрульної поліції. 

- Я їхав з "Аляски", хотів повернути біля "Студії м'яса", але із-за машини не побачив велосипедиста, який виїхав назустріч. Він вилетів на лобове скло, - розповідає водій. - Дуже хвилююся, що буде. Завжди стараюся їздити акуратно. 

Відео дня

Помітно, що чоловік нервується. За словами інспектора поліції, для потерпілого одразу викликали швидку. Автоматично виклик надійшов і на лінію "102".

- Хлопця забрала швидка. Ми забезпечуємо охорону місця ДТП. Далі працюватиме оперативна група, більше сказати не можу, - відповіла працівниця поліція.

Люди, які проходять повз, уже побачили сам результат зіткнення - вм'ятину на машині та зігнутий велосипед поруч. Більше нічого сказати не можуть. 

Ми очікуємо на детальніший коментар поліції та медиків щодо стану потерпілого. Новина доповнюється. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Водій

    Сьогодні бачив ситуацію, їде машина в своєму ряду , попереду декілька метрів велосипедист , тільки машина його почала обганяти він довбодятил починає різко повертати в його сторону (сторону машини ) як потім побачив , велосипедист просто вирішив повернути у вулиці , ось так посередині дороги , перетнувши дві смуги для руху, не дивлячись на помєхи.  Про що тут можна говорити !
  • Саша

    Велосипедист їхав в правому ряду, а чому водій авто пересік суцільну лінію, про це треба запитати у водія.
  • Андрій

    Бо блядь їздять в темноті поміж машинами, думають, що безсмертні..А ще є долбойоб в наушниках на електросамокаті, який виляє між машинами і на пішохідному валить, коли машини стають, не пропускає пішоходів

    Цьвєк reply Андрій

    Дзюню,роверіст є такий самий учасник дорожнього руху як ти на поржавленій блясі,то майте повагу один до одного,бики.

    Андрій reply Цьвєк

    Ну так нехай тр повноціннехі виконує правила повноцінно..І в темряві має світитися як ялинка, і повороти мають бути, бо щось я рідко бачу, що адекватно руками показують зміни напряму руху
  • 098

    Бачив сьогодні їде накатом помаленько в лівому ряді і навітб педалі не крутить дурачок
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up