На Теребовлянщині перекинувся автобус з 15 пасажирами


На Теребовлянщині перекинувся автобус з 15 пасажирами

ДТП трапилось 2 грудня близько 7.30 на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, між селами Мшанець та Кобиловолоки. Водій автобуса марки Mercedes-Benz на слизькій дорозі не впорався з керуванням і його занесло на смугу зустрічного руху. Транспорт злетів у кювет та перекинувся.

 

На момент аварії в бусі було 15 пасажирів. На щастя, жодна людина тілесних ушкоджень не отримала. Водій усіх пересадив на інший автобус і вони роз'їхалися ще до приїзду правоохоронців.

Водія притягнуть до адмінвідповідальності за частиною першою статті 124 - порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна. Триває слідство.

Правоохоронці звертаються до усіх учасників дорожнього руху, бути обережними на дорогах. Під час штормових попереджень та сильного снігопаду краще уникнути далеких поїздок, повідомляє сектор комунікації ГУ НП Тернопільської області.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Євген Куций

    Сьогодні був досить таки непоганий снігопад, який до речі, майже раптово почав танути, а дорогу на цій ділянці дооги впевнений на 100% нормально не розчистили (якщо взагалі чистили) і не посипали піском. Водій явно ні в чому не винен, це доводить те, що всі люди живі, здорові і неушкоджені, а от питання до Автодору залишається, чи там взагалі хтось дивився до дороги і не тільки сьогодні, а взагалі відколи її постелили
  • Piter Savka

    Хуясє  в нас народ суровий !!!!??? Автобус в ГавНО а вони вилізли, пересіли в інший і поїхали собі.

    David Starr reply Piter Savka

    І зверни увагу, що автобус, хоч і старенький, але свою функцію виконав до кінця - усі живі. Ще неясно, що там із гумою, але претензії треба не до водія, а до служби доріг виставляти.

    Piter Savka reply David Starr

    Ну так ж Мерседес а не ті ржаві корита які в нас їздать по місту і по області.

    David Starr reply Piter Savka

    Таки да.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним 09:45 Тернопільська громада втратила Героїв Петра Воробця і Олега Єрмошина 09:00 Масований удар по Україні 8 травня — ворог випустив понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» 07:59 МВС запустило два нових електронних сервіси для військових. Що з їх допомогою можна зробити 21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up