На Тернопільщині зійшов з рейок потяг з пасажирами

На Тернопільщині зійшов з рейок потяг з пасажирами
  • На перегоні Прошова-Микулинці дизель-поїзд, який курсував за маршрутом Тернопіль-Заліщики, трапилася дорожньо-транспортна пригода.
  • Аварія трапилася 19 березня близько 20:30. Середній вагон потяга зійшов з рейок.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група та бригада Тернопільського локомотивного депо.

За попередніми даними, у дизель-поїзді було три пасажирських вагони. В якийсь момент передня пара коліс середнього вагону зійшла з рейок.

Відео дня

На момент аварії у вагонах перебувало близько п’ятдесяти пасажирів. На щастя, люди у даній автопригоді не постраждали. Усіх пасажирів пересадили в перший вагон і поїзд продовжив рух до станції “Заліщики”.

На місці ДТП поїзд простояв приблизно 30 хвилин. Під час огляду на рейках експерти виявили подряпину бетонних шпал довжиною 160 метрів. По даному факту триває перевірка і встановлюються остаточні причини аварії.

Слідкуйте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Алла АА

    Написали "перекинувся", аби більше увагу звертали і читали) Хитрий, але старий хід журналістів

    гср reply Алла АА

    поїзд їхав, в нього спустило колеса і він ся перекинув?
  • Щербак Андрій Анатолійович

    В автопригоді ніхто не постраждав
    Поїзд це авто?
  • Oleg QQQ

    Жюююрналістика в селі Тернопіль, вона така...
  • Anonymous

    Який ідіот текст писав? 20 хвилин, ви б пройшли вже психіатричну експертизу, врешті решт, а то вже таку маячню пишете, що аж страшно робиться. Вагон зійшов з рейок, а не перекинувся! Перекинувся, це коли б колесами вверх, зрозуміли, придурки? Зійшов з рейок, всього лиш, тому ніхто й не постраждав і не травмувався.

    Соня reply Anonymous

    Anonymous reply Соня

    Мало того, коли є сумніви щодо достовірності чи адекватності інформації потрібно використовувати посилання на джерело - "Як повідомило джерело..." Це, що вас самих за ідіотів не сприймали.

    Anonymous reply Соня

    А своя голова не працює? Тим більше, орієнтуватись на рівень поліції?!!!

    Соня reply Anonymous

    Це ви мені? А я тут яким боком? Цю новину в тому ж вигляді бачила на всіх сайтах області. Всі дають те, що дала поліція. Думаю, поліція у таких випадках за свої слова відповідає. Лікуйте нерви, анонімус

    Marcus Aurelius reply Соня

    Економічна ситуація в країні напружена, багатьом людям жити зараз важко, вони на нервах, агресивні, нещасливі. Крім того, невелика частина людей зовсім у відчаї, і готові піти на кримінал при невеликому тригері (конфлікт якийсь).
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up