Партнер рубрики Дороги і транспорт

На Тернопільщині погіршується погода: синоптики попереджають про снігопад

На Тернопільщині погіршується погода: синоптики попереджають про снігопад

6-7 січня синоптики прогнозують перехід дощу у мокрий сніг та зниження температури, що може призвести до утворення ожеледиці.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області доручила підрядним організаціям підготувати спеціалізовану техніку. Обробляти протиожеледною сумішшю та очищувати проїзну частину доріг вони будуть згідно з алгоритмом воєнного часу.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Тернопільській області.

Насамперед – міжнародні та національні автошляхи, якими проходять важливі логістичні маршрути для перевезення вантажів стратегічного значення. У нашій області це коридори М-19, М-30, М-09, Н-18 та Р-41.

Відео дня

Водіїв просять зважати на погіршення погодних умов та підготувати транспортні засоби. Неухильно дотримуйтеся ПДР, а передусім – безпечної швидкості руху.

— Зважайте на сильні пориви вітру, та не залишайте свої транспортні засоби поблизу зелених насаджень. Цієї ночі стихія повалила на державні дороги області кілька великих дерев. На щастя, ніхто не постраждав, а дорожники оперативно прибрали їх з проїзної частини, — йдеться у повідомленні.

Водіїв вантажівок просять надавати пріоритет у русі снігоприбиральній техніці та користуватися майданчиками, щоб перечекати негоду. Знайти їх допоможе мапа: https://bit.ly/Mapa_Maydanchyky_vidstoyu_Te

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up