У ДТП на Тернопільщині шестеро постраждалих. Серед них двоє дітей (оновлено)

У ДТП на Тернопільщині шестеро постраждалих. Серед них двоє дітей (оновлено)
  • Аварія поблизу Чорткова трапилась близько 21.10 в неділю, 21 жовтня. 
  • Через зіткнення двох іномарок у Чортківську лікарню забрали семеро постраждалих. Одного згодом відпустили додому.

- Аварія трапилась на автодорозі М12 "Доманове - Ковель - Чернівці - Тереблече", - повідомляють в прес-службі управління патрульної поліції Тернопільської області. - Там зіткнулись Audi 80 та Renault Megane. Обставини аварії та винуватців наразі встановлює слідство. 

За попередньою інформацією, один з водіїв виїхав на зустрічну смугу. У ДТП постраждало семеро людей, їх "швидка" забрала у Чортківську лікарню. 

На місце ДТП виїжджали і рятувальники. Як повідомляють в управлінні ДСНС України в Тернопільській області,рятувальники деблокували потерпілу із транспортного засобу, надали домедичну допомогу потерпілим, організували евакуацію постраждалих до медичного закладу, а також виконали ряд заходів, спрямованих на недопущення займання автомобілів. 

Відео дня

В ГУ Нацполіції в Тернопільській області повідомили, що водій Renault Megane, здійснюючи маневр обгону, виїхав на зустрічну і зіткнувся з  Audi.

Як повідомили "20 хвилин" у Чортківській центральній районній лікарні, в одному з авто була сім'я з села Вигнанка. У 9-річного хлопчика перелом правого стегна, його вночі прооперували. У 7-річного хлопчика теж перелом правого стегна, його якраз готують до операції. 

- У 27-річного батька діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій органів грудної клітки, перелом обох кісток лівої гомілки, - повідомив головний лікар. - У 28-річної мами діагноз: перелом тіла п'ятого поперекового хребця, перелом поперекових відростків з першого по п'ятий з правої сторони і з першого та другого з лівої сторони. Її сьогодні (22 жовтня - прим. ред) везтимуть в обласну лікарню у Тернопіль. Там, можливо, проведуть операцію. 

У іншому авто було три жителі села Новий Нижбірок Гусятинськог району. 21-річний чоловік отримав закрито черепно-мозкову травму, забій головного мозку, зараз у лікарні на лікуванні. Іншому постраждалому теж 21 рік, в нього закрито черепно-мозкову травму, забій головного мозку важкого ступеня. Зараз чоловік, як повідомляють медики, на керованому диханні під впливом седативних засобів. У авто був ще 26-річний чоловік, який під час аварії вилетів з автомобіля на узбіччя і не постраждав. Його обстежили і він пішов додому. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Чому ніде не пишуть що водій рено був в не тверезому стані?????? Чи все так легко рішається  зеленою валютою

    Oleg Kuzma reply Анонім

    Такий мудрий
  • Де Справедливість?

    Шкода дітей і сімю

    Не діло в євро бляхах просто ще один мами синочок мама купила машину мама має гроші все рішає

    Проти тоже грають  роль тіпа крутий пацан

    Він був в армію піщов бо хотів йти тіпа мужик і потім дзвонив до мами плавав то незнаю як но заплатила мама і синочка госпіталізували

    Права купили хлопови машину тоже тай їздить пяний понтується

    Oleg Kuzma reply Де Справедливість?

    Я знаю хто це написав...

    Oleg Kuzma reply Де Справедливість?

    Розумна людина такого не напише а таке останнє смітє в силі що кладе себе ось-тоя в силі. Не смійся з чужої біди, тебе то саме може чикати... Мама
  • Анонім

    І знову євробляхи -понтів ціле відро ,а мозгів 0, х...... десятих
  • Цьввєк

    А той 26 річний не був пристібнутий паском,чим порушив правила.

    Yasha Yakovchuk reply Цьввєк

    Ніхто не був пристібнутий! Але в рено хлопці вдрова  просто, дивно що про це ніхто не згадав.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up