На Тернопільщині в ДТП загинув 31-річний пасажир мотоцикла, водій — у лікарні

На Тернопільщині в ДТП загинув 31-річний пасажир мотоцикла, водій — у лікарні
  • Аварія сталась 17 вересня на під’їзді до села Вигода Чортківського району.  
  • 31-річний пасажир загинув, а 33-річного водія доправили до лікарні в непритомному стані. У чоловіка черепно-мозкова травма і політравма.  

Пасажир двоколісного загинув, водій з серйозними травмами потрапив до лікарні. Такими є наслідки аварії, що трапилась 17 вересня близько 18.50 на автодорозі М-19 Доманове — Тереблече, на  під’їзді до с. Вигода Мельнице-Подільської селищної громади Чортківського району.

За попередніми даними, водій мотоцикла не врахував дорожньої обстановки, не дотримався дистанції, не впорався з керуванням та зіткнувся з легковим авто «Мерседес», який рухався із ним в попутному напрямку. Про це повідомила речниця управління патрульної поліції в Тернопільській області Катерина Метельська.

Відео дня

— Від отриманих травм пасажир мотоцикла загинув на місці події, це чоловік 1991 року народження, — повідомила Катерина Метельська. — Водія двоколісного доправлено до Чортківської лікарні в непритомному стані. У чоловіка, 1989 р.н., діагностували закриту черепно-мозкову травму та політравму.  

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

фото - УПП в Тернопільській області

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Nadia Lavriv - Lazaruk

    😭😭😭
  • Северин Вуйковський

    Напевно летів 200+ ...
  • Наталя Анатоліївна Кур'ян

    Так загиблого дочка залишилась круглою сиротою
  • Лена Гень

    😭😭😭😭😭

keyboard_arrow_up