На Тернопільщині відремонтують дорогу, яку не відновлювали 30 років (ФОТО)

На Тернопільщині відремонтують дорогу, яку не відновлювали 30 років (ФОТО)

За програми «Велике будівництво» вперше за 30 років ремонтують дорогу Т-20-02 Тернопіль – Скалат – Жванець. Поточний середній ремонт здійснюють на 36 кілометрах між населеними пунктами Смиківці та Гримайлів, повідомляє Служба автомобільних доріг у Тернопільській області

Що планують зробити

На ремонтованому відрізку укріплють основу та влаштовують два шари покриття. Перший, вирівнювальний шар покриття з крупнозернистого асфальтобетону вже влаштовано на 22 км. Зараз підрядник рухається у бік Смиківців.

Крім відновлення самої дороги буде виконано ремонт тротуарів, встановлення освітлення у населених пунктах, замінено дорожніх знаків та нанесення горизонтальної дорожньої розмітки холодним пластиком.

Автошлях територіального значення Т-20-02 Тернопіль – Скалат – Жванець у тернопільській області просятгаєтсья на 171,8 км. Це найдовша територіальна дорога краю. Останній капітальний ремонт дороги проводився близько 30 років тому.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Verónica Skakun

    Ви друкуєте новини, не перевіряючи їх правдоподібність. Недавно я читала, що дорогу Іванків-Гермаківка (Борщівський р-н) заасфальтували. Це - брехня ! Там відремонтовано кілька метрів біля Іванкова ,і все.На решту км ,виділені гроші "з'їли". І, прозвітували,  що дорога зроблена.

keyboard_arrow_up