На Тернопільщині водій перевищив швидкість і в'їхав у дерево

На Тернопільщині водій перевищив швидкість і в'їхав у дерево

Перевищення швидкості стало причиною автопригоди в селі Цвітова Бучацького району.

21-річний водій автомобіля "Ауді А4", прямуючи у напрямку села Ріпинці, поблизу моста з’їхав з дороги та врізався в дерево.

В результаті зіткнення тяжко травмувався пасажир авто, мешканець села Ріпинці. Його у стані церебральної коми доправлено до районної лікарні.

Наразі його стан стабільно важкий. Травми у вигляді перелому стегна отримав і сам винуватець ДТП. У нього взято забір крові на вміст алкоголю, розслідування триває, повідомляє поліція Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Алла Крепич

    таким "шумахерам" треба менше вимахуватися на дорогах - тоді і аварій не буде
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:36 З полону повернулися 90 українських захисників play_circle_filled photo_camera 22:03 Як змінилась вулиця Олени Кульчицької за 8 років: фото з одного ракурсу photo_camera 21:02 «Молюсь, щоб у ТЦК не відмовили»: 56-річна тернополянка вирішила долучитися до ЗСУ 20:01 Лісовий полоз: біля Дністра на Тернопільщині знайшли одразу дві червонокнижних змії play_circle_filled Від читача 11:13 Є робота в транспортній галузі Тернопільщини 19:01 Міноборони не підтримало збільшення терміну оновлення даних для військовозобов’язаних 18:02 У Коропці відкрили будинок прихистку для ВПО photo_camera 17:13 Брали тисячі в чоловіків і відправляли за кордон: у Тернополі викрили злочинну схему 16:40 Адвокат викладачки ЗУНУ, яку відправили в тюрму за гроші від абітурієнтів, подаватиме апеляцію 16:25 Об’єднані заради допомоги: «Контінентал» провів масштабну толоку у рамках корпоративного волонтерства на Тернопільщині (новини компаній) 16:05 Тест на сміливість: як тернопільські військові проходять базову психологічну підготовку (ВІДЕО) play_circle_filled 15:20 Мільйони – в трубу: водна арена в Тернополі уже тріщить по швах photo_camera 14:43 Усі студенти-чоловіки в Україні пройдуть базову загальновійськову підготовку 14:08 Викладачку ЗУНУ засудили до двох років за ґратами бо неправомірно отримала кошти від студента 13:35 Двоє дітей постраждали в ДТП неподалік Озерної 13:04 Лікарі з «Центру первинної медико-санітарної допомоги» передали захисникам дрони photo_camera 11:51 За вкрадені гроші у родича-пенсіонера жінці з Тернопільщини загрожує до восьми років тюрми 11:15 Папа Римський освятив карету швидкої допомоги, яку передадуть в Зборівську лікарню 10:30 Суд за пам'ятник на Пантеоні Героїв: родина Стадників просить про індивідуальну могилу 10:08 Грибний ажіотаж: мешканці Тернопільщини діляться світлинами та місцями «тихого полювання» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up