На Тернопільщині водіїв почали штрафувати за перевищення швидкості: перші результати

На Тернопільщині водіїв почали штрафувати за перевищення швидкості: перші результати

Протягом дня поліцейські зробили заміри 8️0 автомобілів приладом TruCAM на автодорозі М-09 (Тернопіль-Львів-Рава-Руська), рекорд – 9️1️ км/год.

7️ водіїв перевищили швидкість більше, ніж на 20 км/ год, тому на них винесли постанови за ч. 1 ст. 122 КУпАП.

Більшість водіїв визнавало свою провину, погоджувалися з результатом і говорили, що поспішали, не помітивши знаку.

Наголошують: дані приладу реєструються автоматично, інформація одразу ж вноситься в централізовану базу і жодне втручання туди неможливе.

Водії! Слідкуйте за дорожньою обстановкою та не перевищуйте швидкість!

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Андрій Ясіновський

    Реформа поліції в дії, набрали пацанву "по оголошенню". З усіх курсів по навчанню більшість успішно здали фізпідготовку та екстерном пришвидшений курс підготовки поліції. І тепер, продивившись усі серії "ПОЛІЦЕЙСЬКОЇ АКАДЕМІЇ" - можна успішно штрафувати водіїв як це робили колишні "Гаїшники", ну і не забувати товкти свої службові авто через одного...все ж по справжньому...Голлівуд!
    Тільки от за все це ми скоро пересианемо платити, шановні!!! Нагоріло!
  • Саша

    Чому на ділянці дороги між Озерною та Тернополем встановлено знаки обмеження швидкості руху 50 км/год ? Там по дві полоси в кожен бік, а знак стоїть 50 км/год ? Спеціально поставили? Візьміть у них коментар!!!

    Саша reply Саша

    перепрошую між Озерною та Зборовом? Там тільки закінчили ремонт дороги і поставили знаки 50 км/год !!!
  • Evgen Magega

    Це ж дорога Європейського і державного значення про яке обмеженя може бути мова. Вони суки до Європи йдуть. Зробіть підземні чи наземні переходи і село на синій фон. Так цеж треба робити а що не легше поставити знак і надалі доїти водіїв

    Тарас Троян reply Evgen Magega

    хотіли як краще а вийшло як завжди)
  • Михайло Панчишин

    На всьому відрізку Зборів-Озерна обмеження швидкості 50 км/год. ЦЕ НА ДОРЗІ З ДВОМА. СМУГАМИ РУХУ В ОДНОМУ НАПРЯМКУ ПІСЛЯ РОЗРЕКЛАМОВАНОГО КАПРЕМОНТУ! Це що рибне місце для поліції? Може хтось з автодору чи поліції прокоментує?

    Тарас Троян reply Михайло Панчишин

    Михайло Панчишин це ж незаконно

    Михайло Панчишин reply Михайло Панчишин

    Тарас Троян На всьому відрізку Зборів-Озерна обмеження швидкості 50 км/год - вчора їхав - після закінчення зони дії знаку -новий знак, і так до самого с Озерна. Ніяких сіл між Зборовом і Озерною немає.

    Тарас Троян reply Михайло Панчишин

    там є довгі ділянки між селами там швидкість 90

    Ozerna reply Михайло Панчишин

    Від кінця Озерної зі сторони Зборова по Покропивну  є 40 км на годину -можливий вихід лосів

    Микола Болєщук reply Ozerna

    НЕ ЛОСІВ А БАРАНІВ((((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up