На Тернопільщині зіткунлись іномарка та рейсовий автобус. Є постраждалі, серед них — 16 річний юнак

На Тернопільщині зіткунлись іномарка та рейсовий автобус. Є постраждалі, серед них — 16 річний юнак

Аварія трапилась 13 лютого на трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, поблизу села Мишковичі. Зіткнулися іномарка та рейсовий автобус.

За попередньою інформацією, водій автомобіля CITROEN, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не врахував дорожню ситуацію та допустив зіткнення з автобусом MERCEDES-BENZ, який перевозив пасажирів за напрямком Чернівці-Тернопіль.

 

На момент аварії в салоні рейсового автобуса перебувало 16 пасажирів. На щастя, ніхто з них тілесних ушкоджень не отримав.

Відео дня

 

Внаслідок ДТП за меддопомогою звернувся кермувальник автівки та двоє його пасажирів. Один з потерпілих - шістнадцятирічний юнак.

Ще одна аварія трапилась 12 лютого близько 9:30 на проспекті Злуки. Автомобіль збив жінку. Потерпіла переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

Жінку, 1976 року народження, госпіталізували в травмпункт із закритою черепно-мозковою травмою, струсом, січеною раною губи та переломом плечової кістки

Ще одну автопригоду зареєстрували того дня правоохоронці. До лікарні з відкритим переломом кісток гомілки звернулася тернополянка, Тілесні ушкодження вона отримала в результаті аварії. ДТП трапилося на трасі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль, поблизу села Озеряни, Бучацького району. Водій автомобіля LAND ROVER не обрав безпечної швидкості, не встиг загальмувати та збив перехожу, яка вийшла на проїжджу частину дороги.


Ще одна жінка опинилася під колесами авто на Лановеччині. Потерпіла звернулася до лікарні з тілесними ушкодженнями. У неї медики констатували перелом шийки стегна. Аварія трапилася 13 лютого о 14:40 в селі Борщівка.

 

 

Водій автомобіля ВАЗ-2109 не впорався з керуванням та збив пішохода, який рухався узбіччям дороги в попутному з авто напрямку. Усі автопригоди внесені в ЄРДР. У водіїв відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач25

    всюди жинок збили  марец .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up