На трасі Кременець-Шумськ лоб в лоб зіткнулися дві автівки (ОНОВЛЕНЕ)

На трасі Кременець-Шумськ лоб в лоб зіткнулися дві автівки (ОНОВЛЕНЕ)

За минулу добу багато викликів швидкої було до хворих із хронічними недугами, на гіпертонічні кризи, ГРВІ та різні нещасні випадки.

Загалом за 16 березня медики швидкої по Тернопільській області здійснили 204 виїзди та 92 госпіталізації хворих. По Тернополю обслужено 71 виклик швидкої допомоги, госпіталізовано 25 пацієнтів.

Так, 16 березня о 18.22 районна бригада швидкої виїжджала на трасу Кременець-Шумськ, на місце ДТП, повідомляє пресслужба Центру екстреної медичної допомоги Тернопільщини.

Унаслідок лобового зіткнення двох авто постраждали троє пацієнтів. 41-річну жінку – із закритою черепно-мозковою травмою, забійною раною тім’яної ділянки голови , забоєм грудної клітки, 30-річного чоловіка – із забійними ранами верхньої й нижньої губи та 40-річного чоловіка – із закритим переломом лівої стопи, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано у райлікарню.

Відео дня

Про вечірню аварію на Кременеччині повідомляє і відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Автопригода з потерпілими трапилася 16 березня, близько 19 години  поблизу села Бонівка. На автодорозі не розминулися дві іномарки.

За попередньою інформацією, автомобіль «Аudі А4» не врахувавши дорожньої обстановки та, порушивши правила обгону, зіткнувся з автівкою «Volkswagen Caddy», яка здійснювала з’їзд на другорядну дорогу.

За інформацією поліції, за медичною допомогою з травмами різного ступеня важкості  звернулися четверо потерпілих: водій та пасажир «Volkswagen»,  та двоє пасажирів  «Аudі».

В обох кермувальників  взято забори крові на вміст алкоголю.

Відомості про подію слідчі внесли до єдиного реєстру досудового розслідування злочинів згідно частини 1 статті 286 ККУ. Поліцейські встановлюють детальні обставини ДТП.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up