На трасі Тернопіль-Хмельницький ще одна ДТП: бус з тернопільськими номерами в кюветі

На трасі Тернопіль-Хмельницький ще одна ДТП: бус з тернопільськими номерами в кюветі
  • Як повідомили читачі «20 хвилин», ДТП трапилась біля с. Бокиївка, що на Хмельниччині.
  • Є травмовані, підтвердили журналістам у поліції.

ДТП з потерпілими трапилась по обіді на трасі Тернопіль-Хмельницький. За попередніми даними, в цій ДТП є постраждалі.

За словами читачів «20 хвилин», які повідомили редакцію про аварію, Renault на тернопільських номерах злетів в кювет. Передня частина авто сильно пошкоджена. В кюветі опинився ще один мікроавтобус із львівською реєстрацією.

Як повідомили читачі, аварія сталася біля с. Бокиївка, що на Хмельниччині.
На місці є поліція, з місця ДТП виїжджала швидка.

Відео дня

Як підтвердили «20 хвилин» у поліції, ДТП сталася 26 березня близько 15.55 на автодорозі   М 30 (Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам'янка — Луганськ — Ізварине), поблизу с.Бокиївка.

— 53-річний житель Шумського району, керуючи автомобілем  Renault Master,  рухаючись в напрямку Хмельницького, не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки, і, виконуючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем  Renault Master під керуванням львів’янина, що рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП водій з Львівщини отримав тілесні  ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, травму ока, забійну рану волосяної частини голови. Його госпіталізували до реанімаційного відділення Волочиської райлікарні. Стан водія медики оцінюють як важкий. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up