На пішохідному переході на Збаразькій легківка збила 16-річну дівчину

На пішохідному переході на Збаразькій легківка збила 16-річну дівчину
Водій Віталій каже, що буде обов'язково тримати зв'язок з потерпілою та оплачуватиме її лікування


На пішохідному переході неподалік «Галанту» водій  Ford Orion збив 16-річну дівчину. Постраждалу забрала швидка. За попередньою інформацією, дівчина отримала  забої, є підозра на струс головного мозку.


Інцидент трапився сьогодні, 25 вересня, близько 16.00. Про нього у редакцію повідомили читачі.  На місці наш кореспондент потерпілої уже не застала – її уже забрала медики. Як повідомили працівники патрульної поліції, травми,  за попередньої інформацією, не важкі.


- От все це через ті телефони, - звернувся до журналіста пасажир Forda Пилип.  – Ми стояли на світлофорі, скільки там часу займає. Тільки рушили, а вона вийшла з-за тролейбуса. По телефону говорила. От і біда. Вся молодь зараз така, і син мій. Йому не раз кажу. Всі ходяться з тими телефонами, а на дорогу не дивляться.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Ford в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.


За кермом легківки був 29-річний тернополянин Віталій. Той підтверджує слова свого знайомого про те, що не побачили дівчини з-за тролейбуса.

- Вона вискочила з-за тролейбуса. Я просто не встиг загальмувати. Але я не заперечую, однозначно винний водій, я, - каже він. – Я записав телефон. Буду обов’язково тримати з нею зв’язок. Буду обов’язково оплачувати все лікування. 
 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Anonymous

    тут ситуація дуже спірна бо вона такий самий учасник дорожнього руху як і водій до неї також є питання чому при переході дороги вона розмовляє по тел ....
  • Володимир Кульба

    я б сказав що винні обидвоє, все ж таки треба дивитися по сторонах пішоходам, бо буває ожеледеця, мокра дорога, засліплення водія зустрічними машинами. Так що треба всім учасникам руху бути обережним
  • Anonymous

    Шановні пішоходи! Коли виходите на проїзджу частину пам'ятайте - автомобіль залізний і тяжкий! І МОЗОК вмикати не забувайте!

    До речі, пішохід ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ пересвідчитись в безпеці переходу! Стань на мить, обдивись, ввімкни мозок. Якщо впевнена, йди далі. А ні, почекай дурне, життя і здоров'я ж твої!

    От і тут, дурне дівчинисько, телефон під вухом, очі закочені догори і пре. І куди ж ти, придурку, доперло тепер? Саме покалічене в лікарні,, а в людини клопоти.

    Оля Білинська reply Anonymous

    Шановний дівчину збили на пішоходному переході.  Однозначно винен водій. Не обрав безпечної швидкості руху, яка б дала змогу загальмувати при появі перешкоди.

    Anonymous reply Оля Білинська

    шановна це ви не зовсім праві вона розмовляла по тел це правило стосується і водіїв і пішоходів що на проїжджій частині по тел пішоходам забороняється розмовляти бо це розсіює увагу ... водій також може подати в суд за пошкодження машини бо тут питання  спірне

    Yaroslava Kobzar reply Anonymous

    Дівчина не розмовляла по телефону,є вхідні і вихідні дзвінки.Коли почала рух через дорогу,водій на першій полосі зупинився,збив водій другої полоси. От так коментують,незнаючи обставин.

    Алена Кай-Ореховская reply Оля Білинська

    ви не зовсім праві. Одне із головних правил пішоходів — не виходити на проїжджу частину дороги, не переконавшись в особистій безпеці і в тому, що вони не створять небезпеки для інших учасників дорожнього руху. Почитайте ПДР.Сама була не раз свідком того,як люди під колеса кидаються,при цьому навіть не дивляться по сторонам чи їде машина чи ні.А у людей потім проблеми.Не завжди пішохід правий,навіть якщо він на пішоходному переході.І про це все написано у ПДР.

    Віталій reply Оля Білинська

    Перед виходом на проїзну частину з-за транспортних засобів, що стоять, та будь-яких об'єктів, що обмежують оглядовість, пішоходи повинні впевнитись у відсутності транспортних засобів, що наближаються.

    Anonymous reply Оля Білинська

    Винен водій, а ПОКАЛІЧЕНА дівчина...

    Вискочила з-за тролейбуса, не подивилась ні наліво, ні направо, не пересвідчилась в безпеці, лежить дурнувате покалічене, а винен водій.

    Блін, звідки ж ви такі дурнуваті беретесь?

    Yaroslava Kobzar reply Anonymous

    З тролейбуса не вискакувала,коли починала рух по преході по телефону не розмовляла(є роздруківка вхідних і вихідних розмов),водій першої полоси  зупинився,збив водій другої полоси. Не обзивайте когось дурнуватим,не пересвідчившись в цьому особисто.

    Оля Білинська reply Anonymous

    Це чиясь дитина і такими словами ти тільки грішиш

    Yaroslava Kobzar reply Оля Білинська

    Дякую Вам , що не байдужі до чужої біди .Здоровя Вам і Вашій сімї.

    София Гнатюк reply Оля Білинська

    Дітей потрібно вчити змалечку власним прикладом і щодня втовкмачувати як зберегти собі життя і здоров"я . Те що ви будете боронити чуже дитя від незовсім добрих слів цілішим воно від того не буде.

    Anonymous reply Оля Білинська

    Та ти що? Дурного вчити то гріх?

    Хоча, марна то справа, все-одно до дурного не дійде.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up