На вулиці Січових Стрільців частково відновили проїзд транспорту

На вулиці Січових Стрільців частково відновили проїзд транспорту

Рух транспорту на вул. Січових Стрільців частково відновили, а аварійну ділянку заасфальтують наступного тижня. 

Про це повідомили в КП «Тернопільводоканал».

Фахівці відділу каналізаційних мереж 23 травня оперативно впоралися з проваллям поруч із обласною філармонією. Там було незначне просідання дорожнього покриття, тож довелося тимчасово закрити для проїзду вулицю Січових Стрільців.

— При розкопуванні аварійної ділянки працівники водоканалу виявили невелику тріщину в трубі, прокладеній тут багато десятиліть тому. Вочевидь, ґрунт поступово просідав, допоки не трапилася аварійна ситуація. Комунікації вже полагодили та захистили від стороннього впливу імпровізованим «саркофагом», — зазначають у водоканалі.

Відео дня

Рух уже частково відновили, а ділянку засипають піском, вирівняють і засиплять щебенем. Наступного тижня цей «квадрат» заасфальтують. До того часу місце «розкопки» залишатиметься компактно загородженим.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, що на вул. Січових Стрільціів утворилася яма на дорозі. Рух транспорту повністю перекривали.

Також раніше ми повідомляли, що в результаті прориву труби провалилося дерево в центрі Тернополя. Тоді працівники водоканалу з'ясували, що теж прорвало трубу. До ліквідації аварійного дерева залучали і рятувальників.

 

Читайте також:

На тротуарі у центрі Тернополя провалилося дерево. В чому причина? 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up