На вулиці Слівенській перекрили рух транспорту

На вулиці Слівенській  перекрили рух транспорту
  • На вулиці Слівенській сьогодні, 22 квітня, обмежено рух транспорту зв’язку з проведенням ремонтних робіт працівниками водоканалу.
  • Як курсуватиме громадський транспорт — читайте у матеріалі.

Про це повідомили в патрульній поліції Тернопільської області.

Попередньо, ремонтні роботи триватимуть до кінця дня. На місці патрульні забезпечують безпеку дорожнього руху.

— Просимо водіїв з розумінням віднестися до тимчасових обмежень. Плануйте свій маршрут з урахуванням цієї інформації, — рекомендують патрульні. — Будьте уважні та обережні.

Відео дня

У Тернопільводоканалі пояснили, що рух перекривають через ліквідацію пошкодження.

— У зв'язку з аварією на напірному колекторі, впродовж дня 22 квітня буде перекрито дорожній рух по вулиці Слівенській, — йдеться у повідомленні водоканалу. — Аварійні бригади працюватимуть на проїжджій частині, тож КП "Тернопільводоканал" звернулося за допомогою до патрульної поліції.

У водоканалі просять мешканців і гостей міста з розумінням сприймати тимчасові незручності та скористатися альтернативними шляхами для проїзду від проспекту Степана Бандери до вулиці Лесі Українки. Про зміни ситуації підприємство інформуватиме додатково.

У міській раді Тернополя повідомили, як курсуватиме громадський транспорт.

— Через аварійну ситуацію на напірному колекторі КП «Тернопільводоканал» сьогодні, 22 квітня буде повністю перекрито проїзд для транспорту на вулиці Слівенській. Тролейбуси №1, 2 та 11 будуть курсувати через просп. Степана Бандери. Тролейбус №5 не курсуватиме. Автобусні маршрути 1А,11,14,18,21,37, 38 теж курсуватимуть за зміненим маршрутом без заїзду на вул. Слівенську, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, що на Бродівській з 18-го квітня частково перекрили рух транспорту.

 

Читайте також:

На Бродівській з 18-го квітня частково перекриють рух транспорту

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up