На яких вулицях Тернополя триває поточний ремонт доріг

На яких вулицях Тернополя триває поточний ремонт доріг

Сприятливі погодні умови дозволяють проводити роботи з покращення стану дорожнього покриття та відновлювати міжквартальні проїзди й прибудинкові території.

У Тернополі цими днями в рамках поточного ремонту на вул. 15 Квітня триває влаштування корита та основи з щебенево-піщаної суміші, а на вул. Камінній – підготовка ремонтних карт (компресор). Після завершення підготовчих робіт на цих ділянках влаштують новий шар асфальтобетонного покриття.

Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Разом з тим у місті проводиться благоустрій зеленої зони з облаштуванням пішохідної доріжки на вул. Олександра Довженка, що поблизу будинків № 9,10,12,14,20. Тут дорожники влаштовують корито та бордюри.

Відео дня

Цього тижня розпочались роботи з відновлення пішохідної зони на вул. Львівській, де триває влаштування корита об’єкта.

З метою ліквідації підтоплень тривають роботи на ділянці вул. Соломії Крушельницької – парк Тараса Шевченка. На цій ділянці проводиться влаштування котловану піщано-щебеневої основи днища колектора й шліфування бетону.

Зазначимо, під час воєнного стану в Україні, відповідно до урядових постанов, заборонили проводити капітальні ремонти чи будівництва за рахунок місцевих, обласних чи державних бюджетів. Тому у місті ремонтують лише дорожнє покриття.

Нагадаємо, що з 18 жовтня по 18 листопада частково перекриють дорогу на вул. Соломії Крушельницької.

 Читайте також:

З 18 жовтня вулицю Соломії Крушельницької перекриють частково, а Білецьку — повністю (Схема об'їзду)

У парку Тараса Шевченка триває будівництво дощового колектора: що вже зробили (ФОТО)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up