На Злуки мотоцикліст не впорався з керуванням і врізався в огорожу. Зараз він у важкому стані

На Злуки мотоцикліст не впорався з керуванням і врізався в огорожу. Зараз він у важкому стані
  • Аварія трапилась о 22.30 13 серпня. Водій не впорався з керуванням та врізався в пластмасову конструкцію, яку на дорозі встановили ремонтники.
  • Медики, які прибули на місце ДТП, підтверджують, що стан водія важкий, у нього відкрита черепно-мозкова травма.

Огорожа, в яку врізався мотоцикліст, обмежувала рух на ділянці дороги на проспекті Злуки у зв'язку з ремонтними роботам, - повідомили у прес-службі Тернопільської патрульної поліції.- Водій не побачив вантажівок, які ремонтували дорогу, вчасно не встиг зупинитися та врізався  в пластмасову контструкцію. Внаслідок удару хлопець відлетів на 50 м і збив ще дві конструкції.  Від удару водій двоколісного отримав значні травми.

Медики, які прибули на місце ДТП, надали допомогу та госпіталізували водія до університетської лікарні.  

Відео дня

- Коли швидка прибула на місце події, стан водія був важким, у нього відкрита черепно-мозкова травма, - говорить заступник головного лікаря центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак.

В університетській лікарні повідомили, що зараз мотоцикліст знаходиться у відділенні нейрохірургії. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (20)
  • Христина Паламарчук

    Люблю людей, які у випадках з аваріями мотоциклістів, у всьому виннять їх.

    Типу: хрустики, їздити не вміють, батьки дали гроші на мотоцикл про що вони думали, але схожих коментарів, чомусь немає на аваріях за участі автомобілів.

    Не заперечую вина мотоцикліста суттєва, але чомусь на спец. техніці не включенні оранджеві проблискові маячки, які мають працювати під час проведення робіт, у цій ситуації винні дві сторони, як мотоцикліст, так і дорожники.

    А ще краще поводять себе у цій ситуації водії, які у всьому виннять мотоциклістів, з сторони це виглядає просто смішно, я розумію що людина, яка їздить не на такому транспорті як вони, це скоріше за все в їхніх очах не людина,

    але навіщо стільки ненависті до мотоциклістів???

    Вони такі самі люди, як і всі, так звук від мотоциклів деколи за сильний, але зачасту це їхня пасивна безпека, яка допомагає водіям їх чути і чоб мотоцикл почав так шуміти не обовязково швидко їхати, зачасту на низьких швидкостях,  вони перегазовоють, щоб сповістити когось про їхню їзду (наприклад людину яка переходить дорогу в неположеному місці).

    Тому давайте менше агресії в сторону цих людей, вони ж не пишуть злісні коментарі під постами про аварії автомобілістів.
  • Шалай Віталій

    Маленьке уточнення , травма не черепномозгова , а черепна бо як би мозги були то аварії б не було. Як людину шкода ,але...
  • Наталія Домчак Зарічна

    І я чула  і напевно пів міста які були гонки до пізньої  ночі .чого можна  було  чекати
  • Надія Нанинець

    Така його доля!Виздоровіє,почне далі літати,а там ще трошки і Богу душу віддасть!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо потім він добровільно мобілізувався 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up